Margana
Fanka BB :)
O to tez fajny dzien mialas[emoji3]Hahahahah chciałybyście [emoji14] Podjęłam męską decyzję że szary! Sama jestem z siebie dumna
To miałyście fajny dzieńJa rano spotkałam się z koleżankami- chociaż mnie wkurzyły, bo obie się spóźniły a ja nienawidzę jak ktoś się spóźnia- i nie mówię o 10 min.... no ale ok, było miło. Potem byłam u M., potem musiałam kupić prezent na imieniny jego kuzynce- bo w niedz. leci na tydzień do Włoch, potem odebrać młodego ze szkoły... leżę sobie i odpoczywam, ale zaraz zbieramy się- bo jesteśmy umówieni, Fran na hulajnogę a ja z koleżanką
No i jutro imprezka urodzinowa młodego, dla kolegów z klasy... Eh.
A co do paznokci- to ja już ze 2 lata robię hybrydę, do pracy najwygodniejsza. Ogólnei mam mocne i dobre paznokcie i np, na rękach hybryda w ogóle im nie "szkodzi" ale na stopach po 1 razie są mega przesuszone... więc robię tylko na jakieś dłuższe wyjazdy wakacyjne. Rzęsy miałam raz, na ślubie- wyglądały pięknie i to jest mega wygoda, ale jak odpadły.... bieda mega. Więc boję się robić znowu... chociaż na pewno by mi było wygodnie mieć zrobione oko jak się młody urodzi...
Nam sie podobalo bardzo, tak dziewczynsko[emoji3] Ale juz ledwo chodze, na prawde. Duzo sie nie nachodzilam, bo przystanki byly niedaleko, ale ledwo zyje[emoji53]
Gratuluje podjecia decyzji[emoji3]