kinga30
Fanka BB :)
Ja też mam używany ale po 1 dziecku i bardzo zadbany wyglada jak nowyJa używany ale malutko ale i tak dałam sporo [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam używany ale po 1 dziecku i bardzo zadbany wyglada jak nowyJa używany ale malutko ale i tak dałam sporo [emoji6]
Zamawiałam teraz od nich i w zestawie szczotki i grzebyka z Tommee Tippee nie było grzebyka i pomylili wzór w jednej flanelce ale napisali, że zwrócą za to kasę więc jak zwrócą to mogę polecić [emoji6]Masz jakiegoś dobrego sprzedawcę na Allegro? Ja ostatnio kupowałam z hubiworld - jeszcze nie wiem czy ok bo czekam na paczkę ma być chyba jutro ale ceny dobre
Ja wózek nowy
Ja miałam w komplecie z wózkiem inaczej bym nie kupiła bo jakoś nie pamiętam żeby siostry używały. Zawsze podkładało się pieluszkę flanelową [emoji6]Takie nieprzemakalne coś też mam, tylko muszę przyciąć na wymiar
A czy będę miała oddzielne prześcieradło to się okaże, w razie czego coś się na poczekaniu uszyje
Nic lepszego niiiie znalazłam... Dzięki za linka, też od niego zamówię@_agnieszka_ ja bede zamawiac od tego sprzedawcy ten testaw pielegnacyjny TT
Link do: TOMMEE TIPPEE ZESTAW PIELĘGNACYJNY + TERMOMETR !!!
Do tego dobiore tez inne akcesoria typu butelki, smoczki. Chyba ze znalazlas lepsza oferte?
Tak id paru dni i też już was miałam pytać czy to normalneCzy ma któraś z Was takie dziwne burczenie w brzuchu?
Super rzeczyHej
Wciskam się w temat z moimi łupami Pepco
Z lumpka dwie rzeczy u góry bluza i spioszki z Puchatkiem :-)Zobacz załącznik 855898
zgadza sie ja poza tym,ze zmeczona to i obolala ... twoj kregoslup juz lepiej?Wróciłam do was z drzemki moja kruszynka znów czka hehe biedny maluszek ciągle podskakuje [emoji14]
Mimo że ciągle leżę, "nic nie robię" jestem wiecznie zmęczona, to chyba nastał taki etap w ciąży co?? w I trymestrze tak nie miałam jak teraz [emoji14] oczy same mi się zamykają [emoji14]
Boli jeszcze przy nieodpowiednim ruchu ale nie ma tragedii bo ciągle leżę więc w ogóle go nie męczę tylko po leżenie wiadomo muszę go chwilę rozruszać bo jest "zastany" , już wiem że w pon zanim dojdę na wizytę miną wieki hehe [emoji14]zgadza sie ja poza tym,ze zmeczona to i obolala ... twoj kregoslup juz lepiej?