reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U nas sie uzywa poscieli do wozka , kupilam jedna ... za to nie uzywa sie spiworkow...
Agnieszka becik swietny, sama bym chciala !
Marika ja tez wciaz nie mam decyzji wozkowej , ciekawe jak justme ... moze 2 zamowila :D

Hahahahah chciałybyście :p Podjęłam męską decyzję że szary! Sama jestem z siebie dumna :D

Powiem Wam, ze u mnie w Lidlu pelno zostalo tych ciuszkow dzieciecych. Wyprzedane byly tak na prawde tylko dzinsy ciazowe. Kupilysmy 3 zestawiki dla Emilki, a mloda robila za eksperta wyszukiwania rozmiarow[emoji3]
Poniewaz bardzo zglodnialysmy to zjadlysmy pizze, a teraz ona sie bawi w sali zabaw. Potem moze jeszcze wcisniemy lody[emoji6]

To miałyście fajny dzień :) Ja rano spotkałam się z koleżankami- chociaż mnie wkurzyły, bo obie się spóźniły a ja nienawidzę jak ktoś się spóźnia- i nie mówię o 10 min.... no ale ok, było miło. Potem byłam u M., potem musiałam kupić prezent na imieniny jego kuzynce- bo w niedz. leci na tydzień do Włoch, potem odebrać młodego ze szkoły... leżę sobie i odpoczywam, ale zaraz zbieramy się- bo jesteśmy umówieni, Fran na hulajnogę a ja z koleżanką :) No i jutro imprezka urodzinowa młodego, dla kolegów z klasy... Eh.

A co do paznokci- to ja już ze 2 lata robię hybrydę, do pracy najwygodniejsza. Ogólnei mam mocne i dobre paznokcie i np, na rękach hybryda w ogóle im nie "szkodzi" ale na stopach po 1 razie są mega przesuszone... więc robię tylko na jakieś dłuższe wyjazdy wakacyjne. Rzęsy miałam raz, na ślubie- wyglądały pięknie i to jest mega wygoda, ale jak odpadły.... bieda mega. Więc boję się robić znowu... chociaż na pewno by mi było wygodnie mieć zrobione oko jak się młody urodzi...

To są te ręcznie haftowane pościele po mnie i moim rodzeństwie :) Zobacz załącznik 855803Zobacz załącznik 855804Zobacz załącznik 855805Zobacz załącznik 855806 na poduszki i małe kołderki :)

Piekne;))) ja z dawnych czasow mam tylkp mojego m maskotke pieska [emoji14]ma 37 lat[emoji123]
IMG_2627.JPG

Załączniki

• IMG_2627.JPG
    IMG_2627.JPG
    256,7 KB · Wyświetleń: 366
Najważniejsze to, żeby się dobrze w czymś czuć:) ja lubię siebie bardziej w naturalnych rzęsach ładnie wytuszowanych dlatego zawsze po zrobieniu pełnym i 1-2 uzupełnieniach chętnie wracam do swoich na kilka miesięcy :) ale przyznam, że ja pierwszy raz robiłam gdy miałam prace, która zmuszała mnie do 3-4 wizyt tygodniowo w Łodzi ( z Wawy) a i w nadgodzinach - tworzyliśmy nowy departament, który miałam przyjemność zarządzać. Powroty około 22 pobudki wcześnie rano i zaczęłam szukać oszczędności na podstawowych czynnościach - i wtedy takie rzęsy to cały makijaż ekstra 15 minut rano i wieczorem [emoji854], no a po zmianie pracy na zdrową robię już tylko na wakacje żeby się kapać swobodnie i teraz - bo się płaczliwa zrobiłam[emoji23]

Podibno fajne wygodne .. ja nigdy nie Mialam sztucznych [emoji4]myslakam zribie teraz przed cc .. I sie caly czas zastanawiam
A jak przetrze mocno oczy nie zepsuja sie?

reklama
Regulacje ogarniam sama, henny nie potrzebuję bo mam bardzo ciemne brwi. A czy takie sztuczne rzęsy nie osłabiają naturalnych? Bo ogólnie jestem zadowolona ze swoich rzęs, są długie i wystarczy dobry tusz, żeby były fajne. Nie chciałabym ich zniszczyć.

To nie rob lepi[emoji1][emoji108]ja Musze malowac bo Rzadkie mam i se tak mysle o sztucznych .... nigdy nie mialam
Makeup zaczelam dawno chyba z 22 lata temu ...

Do góry