reklama
Super@_agnieszka, ja mam śliczne białe pościele haftowane przez świętej pamięci babcie na pewno ich użyje bo są oryginalne i bardzo ładne
Takie pamiątki są bardzo cenne
Przynajmniej jak ktoś jest sentymentalny jak ja
Piękne [emoji7]To są te ręcznie haftowane pościele po mnie i moim rodzeństwie Zobacz załącznik 855803Zobacz załącznik 855804Zobacz załącznik 855805Zobacz załącznik 855806 na poduszki i małe kołderki
Bardzo cenne babcia piękne rzeczy robiła ręcznie, podziwiam na prawdęSuper
Takie pamiątki są bardzo cenne
Przynajmniej jak ktoś jest sentymentalny jak ja
Mama mówiła że do tego najlepiej w środek włożyć niebieską kołderkę i poduszkę i widać to przed te dziurki tak typowo dla chłopca, tylko skąd ja wezmę taki rozmiar kołdry i poduszki [emoji14]Piękne [emoji7]
Sprightly88
Fanka BB :)
Kupowałam od jednego właśnie i zobaczymy, a wanienke ta co Karla88 polecała
To jak będziesz zadowolona to podziel się namiarem
martaaa515
Fanka BB :)
Ja wczoraj zjadłam truskawki i zaraz po nich kanapkę z pasztetem i zgagi nie było [emoji2][emoji2][emoji2] mam taką jazdę na pasztet podlaski że mogłabym go jeść na każdy posiłek [emoji2]Witam Was !
Brakuje mi miesiaca do skonczonych 36 tyg czyli przekroczenia granicy bezpieczenistwa....
Otatnio mam takie bole nog - lydek , wczoraj i rece... plus kregoslup i zgaga ...czuje sie jak 110 latka na wykonczeniu , w takiej kondycji miesiac to wiecznosc
Skad potem sily na porod i malenstwo ?
Pewnie dam znaćTo jak będziesz zadowolona to podziel się namiarem
No tak, też pamiętam z dzieciństwa takie poduszki, przez dziurki było widaćMama mówiła że do tego najlepiej w środek włożyć niebieską kołderkę i poduszkę i widać to przed te dziurki tak typowo dla chłopca, tylko skąd ja wezmę taki rozmiar kołdry i poduszki [emoji14]
A jaki mają rozmiar?
reklama
Podziel się: