Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Na 04.07 ale 13 czerwca będzie 37 tydzien
Kobitko ty I do 40 mozliwe dotrzymssz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 04.07 ale 13 czerwca będzie 37 tydzien
Ja wlasnie pranie wywiwsilam i cala mokra jedstem[emoji53] A coz to za wysilek?Zadaję wstydliwe pytanie.
Czy Wy też się tak bardzo pocicie? Ja to masakra, nie wspomnę co się dzieje tam na dole! No tragedia, ciagle łażę sprawdzać czy to nie wody. A jak pochodzę troche albo coś porobie to jest tam tak mokro że aż wkładka się odkleja.
Ja wiecej[emoji20]E nie jesteś ja już 17 przytyłam
Mam to samo... cały czas mokro...Też ,najgirzej w nocy ,bo ja jeszcze luteliny i globulki Co 3 dni to wkładki co trochę zmieniam ;/
Ja wiecej[emoji20]
No ja tez na pewno nie.Kochana cel wyższy [emoji173]️ ile by nie było byle dzidziuś zdrowy był! Ja jeszcze nie skończyłam [emoji28]
To może jakieś chwilowe problemy byłyU mnie na tel. otwieraja sie linki.
I słusznie - organizm sam często wie, co potrzebujeMożliwe, że organizm się domaga, bo to już miesiąc jak jestem znowu wege. NIe będę sobie go odmawiać w takim razie
Ładny zestaw [emoji16][emoji106]Wczoraj posegregowalam rzeczy Emilki i moje koszule do prania. Wlasnie pierwsza pralka sie pierze[emoji3]
Nie sadzilam, ze tyle toego jest[emoji6]
Zobacz załącznik 855455Zobacz załącznik 855456