Chyba na początku lipca jakoś (termin mam na 30). Ale jak zgromadzę już wszystkie potrzebne rzeczy to dam je gdzieś w jedno miejsce w razie czegoDziwczyny kiedy zaczynacie pakować torbę do szpitala ;d??
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Specjalnie nie musiałam walczyć, było sporo ciuszkow ale mniej staników. Rano kupiłam taki usztywniany ale jednak był za duży i poszłam wymienić ale już nie było takich i wzięłam miękki w kwiatuszki rozmiary wychodzą większe niż normalnie. Normalnie mam teraz misieczk C a wymieniłam na B i jest okWalcz Ola [emoji2]
Załączniki
Dziwczyny kiedy zaczynacie pakować torbę do szpitala ;d??
Zależy od terminu chyba- część dziewczyn ma juz spakowane torby, ja na szczęście nie miałam narazie problemów med i termin mam na drugą połowę lipca, więc spakuję podobnie jak @nagini84, koniec czerwca/ początek lipca
my mamy na 19 lipca trmin to pewnie ostatnie dni czerwca bedzie pakowanko .. narazie czekamy do jutra na wózekZależy od terminu chyba- część dziewczyn ma juz spakowane torby, ja na szczęście nie miałam narazie problemów med i termin mam na drugą połowę lipca, więc spakuję podobnie jak @nagini84, koniec czerwca/ początek lipca
kinga30
Bardzo blisko mieszkaA blisko mieszka siostra? Nie da się na te kilka tygodni co zostało trochę poluzować kontakt? ma dzieci to powinna zrozumieć, że takie dodatkowe stresy dla Ciebie nie są wskazane teraz. Czasem trzeba zawalczyć o spokój. Ja bym powiedziała, że chociaż miesiąc muszę mieć bez gości bo do 34 tygodnia nie chce żadnej dodatkowej niespodzianki...chyba, że Tobie to nie przeszkadza, to co innego
My czekamy na wóżek biało -szaryCoś w tym jest. Ja też byłam zawsze za szarym, ale po zobaczeniu tych zdjęć już zgłupiałam, bo ten granatowy bardzo ładny
masz koszulę z do karmienia czy zwykłą na którego masz termin ?Ja mam już spakowana dla siebie ,tylko koszule i szlafrok w osobnej półce wyprasowane żeby tylko do torby przełożyć bo tak by się bardzo wygniotlo
Dla małej torbę mam nadzieję że ogarnę tak za tydzień ,dwa
Sprightly88
Dzieeeeeń dobry!
Ja dzisiaj też sama w domu... Jakoś dziwnie..!
Daj spokój, jak ty się potem ogarniesz z forum...?!
@kinga30, jeśli teraz nie rozmówisz się z siostrą, to nie wiem co jeszcze może się wydarzyć... Ty ponosisz konsekwencje jej wyborów, decyzji itp. Przy okazji przez nią narażasz zdrowie swoich dzieci, swoje własne a nawet maluszka którego powinnaś chronić najbardziej.
Ola, rób transmisję live..!
Mówisz?? Eh. Dałam sobie deadline do jutra
Hahahahahah masz rację
To prawda, boskie są te rzeczy. Ja powiedziałam koleżankom które mają przyjść na baby shower co mi się podoba- ta kolekcja sailor strips <3
Wow teraz to mi zaimponowałaś Nie wiem w ogóle nic o takim znieczuleniu, ale wiesz, ja pierwszy poród w ogóle bez miałam A teraz to jest warunek konieczny do tego abym urodziła! Spotkanie z anestezjologiem mam za jakiś czas, to mam nadzieję że wszystko mi powie.
BTW apropos hormonów w ciąży i głupich ciężarnych... wczoraj byłam w szpitalu na tym spotkaniu kwalifikującym z lekarzem i widziałam babkę, która pewnie szła do szpitala na cesarkę, odprowadzał ją mąż i 2 dzieci i tak się wzruszyłam tym, że niebawem ja też będę szła rodzić że prawie się tam popłakałam!!
Hehe nic co bym wymyśliła sama[emoji39] wczoraj na szkole rodzenia babeczka mówiła, że oni często stosują i lubią stosować to znieczulenie i że właśnie już są takie typy, które pozwalają zmniejszają ból ale nie wyłączają go całkiem no i nie wyłączają kobiety z motoryki( może chodzić - oczywiście z kimś, kucać itp.) a bóle parte czuje jak te na okres no była cała na tak jak o tym mówiła [emoji854] a ja pytam czy ktoś miał bo jest tak jedno ale - jak kobieta ma niskie ciśnienie np 100/60 ( dokładnie jak ja zawsze) to po znieczuleniu ono może jeszcze bardziej spaść - no niby tego pilnują ale jakoś to mnie jedynie martwi
reklama
Sprightly88
Dziwczyny kiedy zaczynacie pakować torbę do szpitala ;d??
Ja moją już mam spakowaną - zrobiłam to tydzień temu. A torbę maluszka w połowie - tu się zejdzie, dokończę dopiero jak opiorę ciuszki i mąż je uprasuje - wiec jeszcze z miesiąc zanim się za to zabierzemy [emoji28]
Podziel się: