reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Biorę jedną jak na razie dziennie.. Ale wolę zapytać.. Wiadomo, ja nie z tych co łykają leki jak drażetki a już tym bardziej w ciąży ale czasami trzeba jak mówisz.. wszystko z głową :) ale pamiętam że w poprzedniej ciąży tydzień przed zabiegiem amnio miałam brać 3x2 tabletki nospy, żeby zapobiec skurczom w czasie zabiegu.
Też brałam 3x2 poprzednio. Zresztą, tyle przeciwbólowych we mnie wpakowali wtedy, że no spa to był lajcik:)

Z tym piciem wody to bardzo bardzo ważne [emoji23] ja mało piłam - tak do litra, ale atak kołki nerkowej i nakaz picia na SOR 2-3 litrów był bardzo skuteczny[emoji16] wszystko byle kolka nie wróciła! To jest zło w czystej postaci, pociesza mnie ze w necie piszą, ze kolka czasem boli bardziej niż poród, bardzo bym chciała aby tak było [emoji110]

reklama
Do góry