Nowaja16
Fanka BB :)
Myślę że od czerwca u nas tez się zacznieWidziałyscie następna czerwcowka urodziła z terminem na 3.06
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że od czerwca u nas tez się zacznieWidziałyscie następna czerwcowka urodziła z terminem na 3.06
Coś Ty ?[emoji33] Chryste oby dotrzymać do 37 tygodniaWidziałyscie następna czerwcowka urodziła z terminem na 3.06
Ja zdaje się na ten od Margany , ma sprawdzony a ja zero doświadczenia także nie będę kombinować [emoji16]Siedzę i czytam i czytam i czytam... I nie wiem jaki materac małemu kupić :/
Ja czasami też.wiekszosc majówek też się rozpakowala 37 tydzień skonczony a tu to nawet nie 37 bo 36 i 3Ło to nieźle jak tak podglądam majówki to większość przed terminem...
Ja kupilam jak ostatnio w Lidlu byly, bo ktos tu polecal i pokazuje dobrze. Bo poprzedni co mialam bardzo zanizal.Powodzenia na wizytach
oraz cieszę się, że wczorajsze udane
hejo,
dziś w planie mam się lenić [emoji14] Nikoś upodobał sobie wypychanie rączki lub nóżki wzdłuż pępka i nie powiem boli mnie jak on się tam wierci
Mam pytanie w kwestii termometrów. Znacie jakiś sprawdzony, co byłby teraz do czoła ale z końcówka do ucha?
Masz link??Ja zdaje się na ten od Margany , ma sprawdzony a ja zero doświadczenia także nie będę kombinować [emoji16]
No wszystko ok z dzidziusiem chyba nawet nie uznali za wczesniaka urodziła snCoś Ty ?[emoji33] Chryste oby dotrzymać do 37 tygodnia
Ja rzęs co prawda jeszcze nigdy niemialam ale może przed porodem uda mi się troszkę doprowadzić do ładu żeby mały się niewtstraszyl jak zobaczy pierwszy raz mame@olaaa7 ja płacę 100/120zł za metodę 2d i mam spokój jakoś na 3-4 tyg Zobacz załącznik 855033
Kciuki zacisniete[emoji110][emoji110]Hej kobietki :*
Ja dziś wizytuje także proszę o kciuki ale dopiero o 16 trzymam kciuki za resztę wizytujace :*
U mnie noc spokojna zaraz wstaje zjeść jakieś śniadanko miłego dnia :*