olaaa7
Fanka BB :)
No mam nadzieję, że dotrwamy z tymi wodami chociaż do 37 tygodnia bo na ostatnich prenatalnych ilość wód była ok.Super! Co do wód ja miałam malowodzie w obu ciazach, w pierwszej nic nie robili, w drugiej musialam miec wywolywany porod w 38 t. A do wagi to mialabys idealnego bobasa z 3500
Tak mały jest już dawno główka w dół, z tego co pamiętam to już w 19 tygodniu na połówkowych tak był ułożony, oczywiście nie wiem czy się nie obrócił w międzyczasie.wow tez bym chciala 60
z wodami beda obserwowac , czesto nadrabiaja a nawet jesli nie to nic strasznego , maly juz glowka w dol ? jak malo wod ciezej sie obrocic ... ja mialam malo w 1ciazy pod koniec ,raz bylo malo drugi raz znosnie i w sumie dojechalam do konca, a znajoma miala malo od poczatku , maly brzuszek ale donosila bez problemu zdrowe dziecko...
wage ma fajna i najwazniejsze, ze wszystko ok !
Moj chyba dzien mlodszy od twojego
Na połówkowych ilość wód była ok.
Już jakoś to nagranie przeżyje, szkoda mi tylko, że nawet jednego zdjęcia nie mam w 3d. Bardzo liczyłam na zdjęcie buźki a tu dupa :/ Ale najważniejsze, że zdrowy.Ola super, ze mlody zdrowy! Ale juz duzy[emoji3] Zblizaja sie te nasze dzieciaczki do 2 kilo[emoji3]
Szkoda tego nagrania, maly uparciuszek rosnie[emoji6]
Myślę że na wizycie 17 maja będzie już 2 kg przekroczone Muszę zapytać gina o te wody bo trochę nie daje mi to spokoju.To fajny już chłopczyk, niedługo 2 kg! Ja na ostatnim tez tylko usta i nosek podejrzałam, wyżej nie chciał pokazać, ale już to jest kropka w kropkę mój mąż...
Młody oprócz dziurek w nosie i ust pokazał przez chwilę stopę i worek [emoji85] bezwstydnik mały Nie ma wątpliwości, że będzie synekNooo super gratulacje mi tez powiedział wagę jeżeli urodzi się w terminie
Super waga juz!
Nasz mały na każdym usg pokazuje jajka i stopy .. nie wiem po kim taki bezwstydny [emoji23]
To jednak drobniejsze dziewczynki super, że wszystko okHania 1650