Ja też przebijania źle nie kojarzę. Zdecydowanie najgorsze jest sprawdzanie rozwarcia jak mi tam lekarka łapę pchała. Miałam ochotę ja kopnąć, ale sama była w ciąży, więc pocieszałam się myślą, że za parę miesięcy jej ktoś tak łapę wsadzihm ja tego zle nie kojarze w calym tym rodzeniu
reklama
No tak, patrząc na zdjęcie raczej się nie nudzisz [emoji6]Może w weekend się uda poskładać to pokaże fotki
No powiem Ci że fajnie tylko czasu jakoś brakuje [emoji14] na podwórku jest masakra, dziś odkopują fundamenty [emoji16]
Zobacz załącznik 853246
No co ty, rondo na każdym skrzyżowaniu to w Rybniku [emoji23]My mieszkamy w Stargardzie i u nas do niedawna były dwa ronda a teraz żeby rozładować korki wszędzie robią... Miasto niewielkie a rondo na każdej ulicy będzie ... I to robią kilka na raz i przez to jeszcze gorsze korki bo każdy musi jechać ta sama ulicą [emoji39] a między Stargardem a Szczecinem też robią rondo i właśnie to jest najgorsze bo ludzie że Szczecina pracują w Stargardzie i Ci że Stargardu w Szczecinie a opricz tego wiadomo, że często się jeździ do dużego miasta na zakupy, do kina itp... Więc jednen pas w obie strony... I jeszcze tam jest krzyżówka i z innych wiosek też chcą wyjechać... Więc z 4 ulic jednym pasem wszyscy
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
U nas teraz nawet trzy ronda na jednej ulicy będą [emoji16][emoji16][emoji16] fakt, że najdłuższa w mieście, ale 3 ronda... Porąbało... Już są dwa ...No co ty, rondo na każdym skrzyżowaniu to w Rybniku [emoji23]
kinga30
Już teraz dawno nie byłam bo ostatni raz jak Marysia miała 3 latka. Tak jeździłam co roku tzn przez Szczecin musieliśmy przejechac bo w Policach mam chrzestną i babcie mialamMy mieszkamy w Stargardzie i u nas do niedawna były dwa ronda a teraz żeby rozładować korki wszędzie robią... Miasto niewielkie a rondo na każdej ulicy będzie ... I to robią kilka na raz i przez to jeszcze gorsze korki bo każdy musi jechać ta sama ulicą [emoji39] a między Stargardem a Szczecinem też robią rondo i właśnie to jest najgorsze bo ludzie że Szczecina pracują w Stargardzie i Ci że Stargardu w Szczecinie a opricz tego wiadomo, że często się jeździ do dużego miasta na zakupy, do kina itp... Więc jednen pas w obie strony... I jeszcze tam jest krzyżówka i z innych wiosek też chcą wyjechać... Więc z 4 ulic jednym pasem wszyscy
Agatka29
Faktycznie to najgorzej z porodu spr rozwarcia ,podczas skurczy pcha łapska boliiiiJa też przebijania źle nie kojarzę. Zdecydowanie najgorsze jest sprawdzanie rozwarcia jak mi tam lekarka łapę pchała. Miałam ochotę ja kopnąć, ale sama była w ciąży, więc pocieszałam się myślą, że za parę miesięcy jej ktoś tak łapę wsadzi
Marzycielka
Tak, na szczęście w domu. Nie ma tragedii, ale mam kolejne takie starsze dziecko. Trzeba pomóc mu ubrać koszulke, umyć sie, zrobić zjesc, jak gdzies idzie to drze żeby się nie wywrócil, albo nie potknął na nierównym chodniku. Tzn chodzić jakoś nie chodzi, bo przy dłuższym wysiłku jakimkolwiek drętwieje mu kark, ale jak już gdzies pelznie to się obawiam. Ale grunt że jest na tyle sprawny, żeby żyć Co dzień się cieszę że mi go nikt nie zabral.@Marika92 - jak plecy? I jak kuchnia?
Bo wiesz, my tu na fotki czekamy
(swojej nie mam, to chociaż twoją się pozachwycam )
@Marzycielka - jak mąż? Już w domu?
I jak ty dajesz radę z tym wszystkim..?
Dziś mam wizytę u gin. Boję sie, bo to ten "nowy". Mam nadzieję że nie znajdzie i nie powie mi nic nowego ze złych rzeczy. Ostatnio się tak wszystko sypie, że więcej już bym chyba na barki nie wziela.
olaaa7
No w sumie to nudzę bo sama robić nic nie mogę ale zawsze coś podam albo chociaż pogadam Dzwonili ze szpitala żeby potwierdzić poniedziałkowe prenatalne. Mam stresa.No tak, patrząc na zdjęcie raczej się nie nudzisz [emoji6]
Agatka29
Ja też w poniedziałek prenetalne i duży stres ! Na która masz ? Ja na 15;15No w sumie to nudzę bo sama robić nic nie mogę ale zawsze coś podam albo chociaż pogadam Dzwonili ze szpitala żeby potwierdzić poniedziałkowe prenatalne. Mam stresa.
reklama
arona
Bedzie dobrze ,czekamy na wiesciTak, na szczęście w domu. Nie ma tragedii, ale mam kolejne takie starsze dziecko. Trzeba pomóc mu ubrać koszulke, umyć sie, zrobić zjesc, jak gdzies idzie to drze żeby się nie wywrócil, albo nie potknął na nierównym chodniku. Tzn chodzić jakoś nie chodzi, bo przy dłuższym wysiłku jakimkolwiek drętwieje mu kark, ale jak już gdzies pelznie to się obawiam. Ale grunt że jest na tyle sprawny, żeby żyć Co dzień się cieszę że mi go nikt nie zabral.
Dziś mam wizytę u gin. Boję sie, bo to ten "nowy". Mam nadzieję że nie znajdzie i nie powie mi nic nowego ze złych rzeczy. Ostatnio się tak wszystko sypie, że więcej już bym chyba na barki nie wziela.
Podziel się: