reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja miałabym blisko do Tarnowa hehe.
Śmiech śmiechem ale niefajnie zrobił. Powinien uprzedzić pacjentki i kogoś polecić czy nawet przekazać pacjentki innemu doktorowi.
Dokładnie - na pewno nie podjął tej decyzji z dnia na dzień, miał pewnie okres wypowiedzenia itd, więc powinien uprzedzić i kogoś polecić, a nie "spadam, radźcie sobie same....."

reklama
Jestesmy po. Emilka bez watpienia pozostala Emilka[emoji3] Lekarz pokazal nam wyraznie na 4d[emoji3] Jest zdrowa, wszystko ma na miejscu, przeplywy prawidlowe, wody tez. Dobrze ja wyczulam - LEZY GLOWKA W DOL[emoji3][emoji3][emoji3] Pytalam czy jeszcze moze sie obrocic to mowi, ze wod jest na tyle, ze jeszcze by miala szanse, ale raczej nie powinna miec motywacji[emoji6]
No i mniej optymistyczne wiesci - waga 1600g! Lekarz mowi, ze spora. Ja mowie, ze corka tez byla duza, ze 4200g, a on: to jest szansa, ze to bedzie wieksze[emoji53]
Gratuluję udanej wizyty :-) faktycznie duża Emilka :-)

dziewczyny , rob sie na bostwa po porodzie a nawet w trakcie tylko takich fot potem nie dajcie
31162352_2017679511886422_5895677679956393984_n.jpg
O matko z córką...

O kurcze, tego jeszcze nie było :-D to ci doktorek he...
Masz już kogoś innego?
Tak, na piątek za tydzień umówiłam się do gina, który prowadził moja poprzednią ciaze. Żałuję teraz, że z niego zrezygnowalam, ale wygrało to, że nie pracuje w szpitalu u nas żadnym. Znów będę mdlec przed każdą wizyta [emoji23] Jest skurczybyk tak przystojny. Kiedyś co rusz mi się snil. Nie dość że ladny, to mega sympatyczny, męski[emoji7] Ale to tylko lekarz [emoji23]

Tak, na piątek za tydzień umówiłam się do gina, który prowadził moja poprzednią ciaze. Żałuję teraz, że z niego zrezygnowalam, ale wygrało to, że nie pracuje w szpitalu u nas żadnym. Znów będę mdlec przed każdą wizyta [emoji23] Jest skurczybyk tak przystojny. Kiedyś co rusz mi się snil. Nie dość że ladny, to mega sympatyczny, męski[emoji7] Ale to tylko lekarz [emoji23]
Dobrze, że udało się zapisać [emoji106]
Ciekawe, jakie ciśnienie będziesz miała na wizycie [emoji6]

Bure nie wychodzą, więc nie ma wyjścia, trzeba sprzątać kuwetę ;)

Poza tym koty w domu bardzo często są rozpieszczone, i dobrze [emoji6]
Ja bylam zaskoczona bo wzielam brata i siostre,urodzeni w domu nauczeni kuwety ...najpierw nawet jak wychodzili przed dom to wracali do srodka do kuwety a w pewnym momencie koniec,uparli sie na wychodzenie za potrzeba... teraz mam tylko kotke, czasem prosi by drzwi otworzyc bo popatrzec tylko chce :oo:

reklama
Do góry