Oh chyba mały gałganek reguluje pory spania tak jak piszesz w nocy budzę się parę razy na siku więc wtedy to będzie karmienie nie jest tak źle heheheI dobrze będzie Ci łatwiej w lipcu [emoji16] widzisz jak synuś o Ciebie dba [emoji7]
reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Wiem że właśnie pod takim polarkiem to mój synek bardzo się pocił,kupiła mi teściowa kocyk i użyłam go ze dwa razy ,ja miałam taki cieńszy i grubszy kocyk bawelniany przy synku ,teraz kupiłam bambusowe niby regulują temperaturę ale muszę zamówić też ten śpiworek to jak przyjdzie to napiszę jak tam z grubością ,myślę że też zależy od naszego lata bo nieraz zimne noce ,to napewno przydały by się ze dwa cieńszy i grubszyZasugerowałam się tymi cienkim z Ikei... [emoji15]
A bawełna to dwie warstwy? Jedna taka cieniutka z zewnątrz i jedna miększa od środka byłoby ok?
Ale jak nasz ten polar to przecież możesz spróbować i zobaczyć czy malutkiej będzie odpowiadać
Onaszczesliwa2018
No już rządzi maluszek [emoji2]Oh chyba mały gałganek reguluje pory spania tak jak piszesz w nocy budzę się parę razy na siku więc wtedy to będzie karmienie nie jest tak źle hehehe
Aj niech sobie rządzi w końcu tyle na niego czekam <3 wyczekany, kochany, mały dzidziołekNo już rządzi maluszek [emoji2]
Onaszczesliwa2018
Dokładnie tak samo uważam [emoji16] niech robią z nami co chcą niech tylko zdrowo rosną i szczęśliwe na świat przyjdą [emoji4]Aj niech sobie rządzi w końcu tyle na niego czekam <3 wyczekany, kochany, mały dzidziołek
Marzycielka
Haha akurat ciśnienie na szczęście mam zawsze książkowe, choć powiem szczerze że głupia sytuacja. Zrezygnowałam z niego, a teraz wracam. Bardziej może mi skoczyć z wkurzenia, bo muszę mu o wszystkim od nowa opowiadac, ładnie posegregowac wyniki od początku wszystkie, każde usg, konsultacje z wizyt. Aż mu współczuję, bo chyba lepiej po swojemu od początku prowadzic, niż tak pod koniec brać kogoś.Dobrze, że udało się zapisać [emoji106]
Ciekawe, jakie ciśnienie będziesz miała na wizycie [emoji6]
Taki trochę grubszy (ale letni) śpiworek mam, dlatego myślę o cieńszymWiem że właśnie pod takim polarkiem to mój synek bardzo się pocił,kupiła mi teściowa kocyk i użyłam go ze dwa razy ,ja miałam taki cieńszy i grubszy kocyk bawelniany przy synku ,teraz kupiłam bambusowe niby regulują temperaturę ale muszę zamówić też ten śpiworek to jak przyjdzie to napiszę jak tam z grubością ,myślę że też zależy od naszego lata bo nieraz zimne noce ,to napewno przydały by się ze dwa cieńszy i grubszy
Ale jak nasz ten polar to przecież możesz spróbować i zobaczyć czy malutkiej będzie odpowiadać
Bawełnę też mam, i flanelkę mieciutką
Więc grubszy polar odpada, ale może od środka flanela a z zewnątrz cieniutki polar (mam też taki mega cienki - te najciensze koce z Ikei)
Albo od środka flanelananz zewnątrz bawełna? Ewentualnie jeszcze mam takie coś podobne do frotki /delikatnego misia, więc może to od zewnątrz [emoji848]
I kto powiedział, że prościej uszyć niż kupić, jak wybór jest jeszcze większy [emoji23][emoji23][emoji23]
Może nie do końca co chcą, jak Hania mnie ostatnio na IP wysłała, bo nie miała ochoty się ruszać, a pod ktg zaczęła szaleć - położne się że mnie śmiały, i mówiły, że często tak mają.. [emoji23]Dokładnie tak samo uważam [emoji16] niech robią z nami co chcą niech tylko zdrowo rosną i szczęśliwe na świat przyjdą [emoji4]
reklama
Marzycielka
Właśnie to jest smieszne. Jeszcze mi babeczka mowila, że po wizycie na której byłam 1,5 tyg temu zamiast mówić już pacjentka, to wyszedl, oznajmił że to jego ostatni dzień i ona się musi bujać z telefonami. Lekarz jest naprawdę dobry, zero złych opinii, kompetentny, mily, kulturalny, a tu taki klops...Dokładnie - na pewno nie podjął tej decyzji z dnia na dzień, miał pewnie okres wypowiedzenia itd, więc powinien uprzedzić i kogoś polecić, a nie "spadam, radźcie sobie same....."
Podziel się: