reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zasugerowałam się tymi cienkim z Ikei... [emoji15]
A bawełna to dwie warstwy? Jedna taka cieniutka z zewnątrz i jedna miększa od środka byłoby ok?
Wiem że właśnie pod takim polarkiem to mój synek bardzo się pocił,kupiła mi teściowa kocyk i użyłam go ze dwa razy ,ja miałam taki cieńszy i grubszy kocyk bawelniany przy synku ,teraz kupiłam bambusowe niby regulują temperaturę ale muszę zamówić też ten śpiworek to jak przyjdzie to napiszę jak tam z grubością ,myślę że też zależy od naszego lata bo nieraz zimne noce ,to napewno przydały by się ze dwa cieńszy i grubszy
Ale jak nasz ten polar to przecież możesz spróbować i zobaczyć czy malutkiej będzie odpowiadać ;)

Dobrze, że udało się zapisać [emoji106]
Ciekawe, jakie ciśnienie będziesz miała na wizycie [emoji6]
Haha akurat ciśnienie na szczęście mam zawsze książkowe, choć powiem szczerze że głupia sytuacja. Zrezygnowałam z niego, a teraz wracam. Bardziej może mi skoczyć z wkurzenia, bo muszę mu o wszystkim od nowa opowiadac, ładnie posegregowac wyniki od początku wszystkie, każde usg, konsultacje z wizyt. Aż mu współczuję, bo chyba lepiej po swojemu od początku prowadzic, niż tak pod koniec brać kogoś.

Wiem że właśnie pod takim polarkiem to mój synek bardzo się pocił,kupiła mi teściowa kocyk i użyłam go ze dwa razy ,ja miałam taki cieńszy i grubszy kocyk bawelniany przy synku ,teraz kupiłam bambusowe niby regulują temperaturę ale muszę zamówić też ten śpiworek to jak przyjdzie to napiszę jak tam z grubością ,myślę że też zależy od naszego lata bo nieraz zimne noce ,to napewno przydały by się ze dwa cieńszy i grubszy
Ale jak nasz ten polar to przecież możesz spróbować i zobaczyć czy malutkiej będzie odpowiadać ;)
Taki trochę grubszy (ale letni) śpiworek mam, dlatego myślę o cieńszym ;)
Bawełnę też mam, i flanelkę mieciutką ;)

Więc grubszy polar odpada, ale może od środka flanela a z zewnątrz cieniutki polar (mam też taki mega cienki - te najciensze koce z Ikei)
Albo od środka flanelananz zewnątrz bawełna? Ewentualnie jeszcze mam takie coś podobne do frotki /delikatnego misia, więc może to od zewnątrz [emoji848]

I kto powiedział, że prościej uszyć niż kupić, jak wybór jest jeszcze większy [emoji23][emoji23][emoji23]

Dokładnie tak samo uważam [emoji16] niech robią z nami co chcą niech tylko zdrowo rosną i szczęśliwe na świat przyjdą [emoji4]
Może nie do końca co chcą, jak Hania mnie ostatnio na IP wysłała, bo nie miała ochoty się ruszać, a pod ktg zaczęła szaleć - położne się że mnie śmiały, i mówiły, że często tak mają.. [emoji23]

reklama
Dokładnie - na pewno nie podjął tej decyzji z dnia na dzień, miał pewnie okres wypowiedzenia itd, więc powinien uprzedzić i kogoś polecić, a nie "spadam, radźcie sobie same....."
Właśnie to jest smieszne. Jeszcze mi babeczka mowila, że po wizycie na której byłam 1,5 tyg temu zamiast mówić już pacjentka, to wyszedl, oznajmił że to jego ostatni dzień i ona się musi bujać z telefonami. Lekarz jest naprawdę dobry, zero złych opinii, kompetentny, mily, kulturalny, a tu taki klops...

Do góry