Uwaga!! Attenzion! Achtung! Etc
Newsy od Joli!
He ja. Wczoraj jak wróciliśmy z wizyty to zaczęłam pisać relacje na bb dla Was ale zaczęło mi płonąć gniazdo zasilania, serio [emoji21] komputer odbieram w poniedziałek i do tego czasu nie mam dostępu do forum. Znając życie pewnie ktoś się dopytywał jak po wizycie. Staś to kawał chłopa 1600 gram, przepływy ok, wody ok, wszystkie narządy ok [emoji4] z moim ciśnieniem już nie bardzo jest pole do manewru. Co tydzień będę robić mocz żeby zobaczyć czy nie pojawia się białko. Gdy zobaczyła moje obrzęki na kostkach i zaczęła dotykać to stwierdziła że dla bezpieczeństwa trzeba zbadać nerki. WGL to odszedł mi czop w gabinecie ale zobaczyła to i powiedziała że to nic groźnego, bo był malutki i cały biały. Powiedziała że do porodu jeszcze z 10 takich mi odejdzie [emoji23] szyjka też w porządku, rozwarcia brak. Mam się szykować na dorodnego chłopaka [emoji4] aaaa i mam liczyć ruchy. Jeśli możesz to przekaż to dziewczynom bo Wioli się włosy wyprostuja A Karla wpadnie w szał zakupowy i zbankrutuje [emoji16]