kinga30
Fanka BB :)
No właśnie mowila, że nisko już glowka i dużo polegiwac mi kazałaTo moja corka tak byla nisko juz od 25tc, jak skurczy dostalam, ze nawet glowke bylo ciezko zmierzyc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie mowila, że nisko już glowka i dużo polegiwac mi kazałaTo moja corka tak byla nisko juz od 25tc, jak skurczy dostalam, ze nawet glowke bylo ciezko zmierzyc.
Dobrze, że się odwróciła, i że nie zmieniła płci [emoji106]Jestesmy po. Emilka bez watpienia pozostala Emilka[emoji3] Lekarz pokazal nam wyraznie na 4d[emoji3] Jest zdrowa, wszystko ma na miejscu, przeplywy prawidlowe, wody tez. Dobrze ja wyczulam - LEZY GLOWKA W DOL[emoji3][emoji3][emoji3] Pytalam czy jeszcze moze sie obrocic to mowi, ze wod jest na tyle, ze jeszcze by miala szanse, ale raczej nie powinna miec motywacji[emoji6]
No i mniej optymistyczne wiesci - waga 1600g! Lekarz mowi, ze spora. Ja mowie, ze corka tez byla duza, ze 4200g, a on: to jest szansa, ze to bedzie wieksze[emoji53]
Jechać na IPDziewczyny a ja zaczęłam na jakiś taki brąz plamic boli mnie brzuch [emoji52]nie wiem co robić
Biedne dziecko.... Ciekawe co potem... Makijaż permanentny na roczek..? [emoji33]dziewczyny , rob sie na bostwa po porodzie a nawet w trakcie tylko takich fot potem nie dajcie
Jestesmy po. Emilka bez watpienia pozostala Emilka[emoji3] Lekarz pokazal nam wyraznie na 4d[emoji3] Jest zdrowa, wszystko ma na miejscu, przeplywy prawidlowe, wody tez. Dobrze ja wyczulam - LEZY GLOWKA W DOL[emoji3][emoji3][emoji3] Pytalam czy jeszcze moze sie obrocic to mowi, ze wod jest na tyle, ze jeszcze by miala szanse, ale raczej nie powinna miec motywacji[emoji6]
No i mniej optymistyczne wiesci - waga 1600g! Lekarz mowi, ze spora. Ja mowie, ze corka tez byla duza, ze 4200g, a on: to jest szansa, ze to bedzie wieksze[emoji53]
no socjal bym na taka naslala biedne dziecko....
A może w przyszłości będzie piekna, wysoka, zgrabna modelka? [emoji16][emoji16] oni nie zmierza tkanki tłuszczowej tylko długość tak naprawdę [emoji16]Dobrze, że się odwróciła, i że nie zmieniła płci [emoji106]
I że wszystko ok [emoji106] [emoji106] [emoji106]
A co do wagi... Może będzie potem trochę wolniej rosła..... [emoji15]
Haha, dzieki za wiesci! Super, ze wszystko ok u Jolci[emoji3] Widze, ze jej synus z taka sama waga jak moja corcia [emoji6]Uwaga!! Attenzion! Achtung! Etc
Newsy od Joli!
He ja. Wczoraj jak wróciliśmy z wizyty to zaczęłam pisać relacje na bb dla Was ale zaczęło mi płonąć gniazdo zasilania, serio [emoji21] komputer odbieram w poniedziałek i do tego czasu nie mam dostępu do forum. Znając życie pewnie ktoś się dopytywał jak po wizycie. Staś to kawał chłopa 1600 gram, przepływy ok, wody ok, wszystkie narządy ok [emoji4] z moim ciśnieniem już nie bardzo jest pole do manewru. Co tydzień będę robić mocz żeby zobaczyć czy nie pojawia się białko. Gdy zobaczyła moje obrzęki na kostkach i zaczęła dotykać to stwierdziła że dla bezpieczeństwa trzeba zbadać nerki. WGL to odszedł mi czop w gabinecie ale zobaczyła to i powiedziała że to nic groźnego, bo był malutki i cały biały. Powiedziała że do porodu jeszcze z 10 takich mi odejdzie [emoji23] szyjka też w porządku, rozwarcia brak. Mam się szykować na dorodnego chłopaka [emoji4] aaaa i mam liczyć ruchy. Jeśli możesz to przekaż to dziewczynom bo Wioli się włosy wyprostuja A Karla wpadnie w szał zakupowy i zbankrutuje [emoji16]