reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurde to ja nienalicze aż tyle chyba że ma aktywniejsza chwilę to tak , ale w takich" malomownych dniach to czasami parę godz nic albo tylko się rozciąga i dalej śpi ciekawe od czego to zależy
No, moja to jak się okazuje różnie... Zazwyczaj policzyłabym tyle bez problemu bardzo szybko, ale dzisiaj..... Ale o tym jak się odkopię.... [emoji15]

reklama
Uwaga!! Attenzion! Achtung! Etc

Newsy od Joli!

He ja. Wczoraj jak wróciliśmy z wizyty to zaczęłam pisać relacje na bb dla Was ale zaczęło mi płonąć gniazdo zasilania, serio [emoji21] komputer odbieram w poniedziałek i do tego czasu nie mam dostępu do forum. Znając życie pewnie ktoś się dopytywał jak po wizycie. Staś to kawał chłopa 1600 gram, przepływy ok, wody ok, wszystkie narządy ok [emoji4] z moim ciśnieniem już nie bardzo jest pole do manewru. Co tydzień będę robić mocz żeby zobaczyć czy nie pojawia się białko. Gdy zobaczyła moje obrzęki na kostkach i zaczęła dotykać to stwierdziła że dla bezpieczeństwa trzeba zbadać nerki. WGL to odszedł mi czop w gabinecie ale zobaczyła to i powiedziała że to nic groźnego, bo był malutki i cały biały. Powiedziała że do porodu jeszcze z 10 takich mi odejdzie [emoji23] szyjka też w porządku, rozwarcia brak. Mam się szykować na dorodnego chłopaka [emoji4] aaaa i mam liczyć ruchy. Jeśli możesz to przekaż to dziewczynom bo Wioli się włosy wyprostuja A Karla wpadnie w szał zakupowy i zbankrutuje [emoji16]

Newsy od Joli!

He ja. Wczoraj jak wróciliśmy z wizyty to zaczęłam pisać relacje na bb dla Was ale zaczęło mi płonąć gniazdo zasilania, serio [emoji21] komputer odbieram w poniedziałek i do tego czasu nie mam dostępu do forum. Znając życie pewnie ktoś się dopytywał jak po wizycie. Staś to kawał chłopa 1600 gram, przepływy ok, wody ok, wszystkie narządy ok [emoji4] z moim ciśnieniem już nie bardzo jest pole do manewru. Co tydzień będę robić mocz żeby zobaczyć czy nie pojawia się białko. Gdy zobaczyła moje obrzęki na kostkach i zaczęła dotykać to stwierdziła że dla bezpieczeństwa trzeba zbadać nerki. WGL to odszedł mi czop w gabinecie ale zobaczyła to i powiedziała że to nic groźnego, bo był malutki i cały biały. Powiedziała że do porodu jeszcze z 10 takich mi odejdzie [emoji23] szyjka też w porządku, rozwarcia brak. Mam się szykować na dorodnego chłopaka [emoji4] aaaa i mam liczyć ruchy. Jeśli możesz to przekaż to dziewczynom bo Wioli się włosy wyprostuja A Karla wpadnie w szał zakupowy i zbankrutuje [emoji16]

No ja ja uwielbiam [emoji23]
Pozdrów ja

Newsy od Joli!

Ta nasza jolcia to ma przeboje. Ale super ze u niej wszy ok .tylko to cisnienie ehhhhh i kolejny duzy bobo.

Gratuluje udanej wizyty i coz za pokazna waga! Suuuper!
Agnieszka - a skad taka 'zachcianka' nauki tanca irlandzkiego? Wyglada prosto,ale wcale takie nie jest :sorry:

A ibuprofenu w ciazy w zyciu bym nie dotknela. Z reszta jakichkolwiek innych lekow takze.
Kiedyś zobaczyłam jak w pl był Flatley że spirit of the dance, i wtedy już wiedziałam, że chcę się tego nauczyć...
Niestety były takie czasy jakie były, ale potem trafiłam do jednego zespołu, a potem niedaleko mnie jeden z ex tancerzy Spirit of the dance i fire of dance założył zespół (tzn był trenerem), udało mi się dostać i tak sobie tańczyłam przez kilka lat ;)
Przestałam tańczyć mając 26 lat - dało się łączyć treningi ze studiami, ale łączenie treningów z pracą to już inna historia, urlopy itd, no i byłam już najstarsza w zespole... A że to było tylko bądź co bądź hobby, to...
Ale trochę potanczyłam ;) trochę wystepowalismy, byliśmy na Węgrzech na zaproszenie konsula itd [emoji6]
Fajne czasy ;)

reklama
Do góry