Margana
Fanka BB :)
Dzieki! Tez sie zakochalam[emoji7] A mloda powiedziala, ze szkoda, ze nie ma kokardki na glowie, az sie lekarz usmial[emoji23]Margana prześliczna jest ta twoja córcia widoki przepiękne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki! Tez sie zakochalam[emoji7] A mloda powiedziala, ze szkoda, ze nie ma kokardki na glowie, az sie lekarz usmial[emoji23]Margana prześliczna jest ta twoja córcia widoki przepiękne
Już jedziemy
No tak, praca w IT ma plusyNo i pracujesz w zawodzie, więc są jeszcze korzyści poza matrymonialnymi
Ja biologię i psychologię, ale nabiegałam się między wydziałami, a potem i tak zmieniłam branżę i zrobiłam nowe studia.
Ja bym skonsultowała się z gin (masz do niej tel?), ewentualnie IP....Dziewczyny a ja zaczęłam na jakiś taki brąz plamic boli mnie brzuch [emoji52]nie wiem co robić
Tak bo na szyjke napiera. Moja juz wtedy lezala glowka na pessarze. Lekarz mowil podczas badania, ze gdyby nie pessar to by glowke dotknal. Ale tak mnie cisnela, ze ledwo chodzilam. Tobie tez pewnie jest ciezko.No właśnie mowila, że nisko już glowka i dużo polegiwac mi kazała
Nooo, śliczna i niewątpliwie dziewczynkaMoja Emilcia[emoji7]
Ostatnie zdjecie nie pozostawia watpliwosci[emoji3]Zobacz załącznik 850607Zobacz załącznik 850608Zobacz załącznik 850609Zobacz załącznik 850610Zobacz załącznik 850611
To moim zdsniem zdecydowanie IP...Jako mega dużo nie ale mało też nie [emoji20]
Właśnie i to tak mam od paru dni, ze mnie tak napiera na ten dol brzucha. A jak dostaję skurcz to jak by wyjść chciała.. Ale mowila gin, że ta luteina powinna trochę zmniejszyć te skurcze i jak najwięcej leżećTak bo na szyjke napiera. Moja juz wtedy lezala glowka na pessarze. Lekarz mowil podczas badania, ze gdyby nie pessar to by glowke dotknal. Ale tak mnie cisnela, ze ledwo chodzilam. Tobie tez pewnie jest ciezko.
Mimo ciezkiego pierwszego porodu, bardzo nie chce cc[emoji20] Wiadomo, jesli bedzie to lepsze dla dziecka to trudno. Ale ciagle licze na to, ze nie bedzie potrzeby.Super ze dobre wieści, wreszcie jakieś uśmiechy tu widzę Margana a po tych przejściach i ze względu na wagę nie myślałaś jednak o CC?