reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No i pracujesz w zawodzie, więc są jeszcze korzyści poza matrymonialnymi:D
Ja biologię i psychologię, ale nabiegałam się między wydziałami, a potem i tak zmieniłam branżę i zrobiłam nowe studia.
No tak, praca w IT ma plusy ;)

Biologia i psychologia - powiem, że hardcore - na dwóch różnych wydziałach, więc trudniej... Ja miałam chociaż jeden wydział, więc niektóre wspólne przedmioty dało się przepisać, no i nie było aż tyle biegania ;)

Btw chciałam studiować psychologię, ale fizyka wygrała ;)
A biologię studiowałam przez rok w ramach miedzywydziałówki, tzn na 1 roku fizyki, ale to tylko hobbystycznie - chciałam się paru rzeczy dowiedzieć, a inaczej by mnie nie wypuścili na ćwiczenia/laborki ;)

Ja studiowałam socjologie mogłam słuchać i słuchać najlepsze czasy mojej edukacji
Nie ukrywam ze chciałabym jeszcze kiedyś wrócić do szkoły coś z zarządzaniem i biznesem

Ale ja tez mam szeroki wachlarz
Po gimnazjum liceum o profilu projektowanie ubrań studia socjologia a pracuje w budowlance [emoji23]

Tak bo na szyjke napiera. Moja juz wtedy lezala glowka na pessarze. Lekarz mowil podczas badania, ze gdyby nie pessar to by glowke dotknal. Ale tak mnie cisnela, ze ledwo chodzilam. Tobie tez pewnie jest ciezko.
Właśnie i to tak mam od paru dni, ze mnie tak napiera na ten dol brzucha. A jak dostaję skurcz to jak by wyjść chciała.. Ale mowila gin, że ta luteina powinna trochę zmniejszyć te skurcze i jak najwięcej leżeć

reklama
Super ze dobre wieści, wreszcie jakieś uśmiechy tu widzę :) Margana a po tych przejściach i ze względu na wagę nie myślałaś jednak o CC?
Mimo ciezkiego pierwszego porodu, bardzo nie chce cc[emoji20] Wiadomo, jesli bedzie to lepsze dla dziecka to trudno. Ale ciagle licze na to, ze nie bedzie potrzeby.

Do góry