Margana
Fanka BB :)
Kask rowerowy[emoji23][emoji23][emoji23]Dzień dobry
Ty jak mój M. Ja zupełnie odwrotnie. Czytałam kiedyś taki artykuł, że z negatywnych scenariuszy, które tworzymy w swojej głowie sprawdza się ok 10%- ale stres który sobie serwujemy myśląc o tym normalnie zabija. Wiem że trudno, ale spróbuj troszkę sobie odpuścić :*
Złoty śrdoek wg Karli! Ale ja też od dawna suplementuję wit D.
Dokładnie, wiem coś o tym!
ludzie w blokach myślą że w swoim mieszkaniu mogą wszystko. Koleś kontrolujący wentylację opowiadał mi kiedyś że mnóstwo mieszkań ma podłączony wylot okapu kuchennego do wentylacji- bo tak im lepiej było planować ustawienie szafek itp. I to najczęściej niestety jak ktoś sam wykańcza..
Karla. Piękny ten opis. Normalnie jak na bloga parentingowego
Ja jestem zdania że najlepiej być we dwójkę na początku. My z tatą Frania byliśmy razem, bo jedni i drudzy rodzice mieszkają poza Wawą- i wspominam to bardzo dobrze.
@arona, moj też ułożony narazie pośladkowo. A co do starszego rodzeństwa to na pewno będzie oczkiem w głowie... Co do spania to ja też często w nocy budzę się na plecach,...
Co za małpa Ale rozumiem Cię Też by mnie kusiło żeby tak zrobić
@niemamco, to w takim razie sesja nago....! A tak na poważnie to jestem pewna że jak nie zrobisz będziesz później żałować. Jeśli chodzi o piersi to kupiłam wczoraj nowy stanik... bo nie miałam jasnego w aktualnym rozmiarze... myślę że później mogę spokojnie zrobić z tego Frankowi kask rowerowy.....
Co do tego stresu to masz zupelna racje. Wiecznie jestem zestresowana przez to, ze ciagle sie o cos martwie. Czasem sie nawet zlapie na tym, ze sie stresuje i nie wiem czym. Dopiero po dluzszym czasie sobie przypominam[emoji6]
No nie potrafie inaczej. Chyba musze sie przejsc do psychiatry[emoji6]