Margana
Fanka BB :)
No od corki chyba[emoji53]na dokladke dostalas ... ech...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No od corki chyba[emoji53]na dokladke dostalas ... ech...
No dokladnie. I to zawsze takie rzeczy jak nie moge w domu sobie polezec[emoji53]o nieeeeeee.... jak nie urok to sraczka...
Gratuluje 30-tki[emoji3]Zapomniałam się pochwalić że dziś zaczynamy 30 tydzień [emoji7] Teraz to juz z górki
To wsi chodzisz z cycem na wierzchu?
To ona byla pierwsza.To cie polamalo.....zeby zaraz mloda od ciebie nie zlapala. Kuruj sie i opoczywaj.
No i slusznie[emoji3]Wlasnie jem obiad ide lezec za 1h pomiar cukru i dalej lozkk ,nic nie robię dziś w dupie to mam. D wraca o 15 to dzieciaki ogarnie.
No tylko dzis mam mozliwosc polezec[emoji53]Kurczę niby wiosna a te choroby i tak nie chcą puszczać nie wychodź dziś z łóżka [emoji8]
mój szef wlasnie zaprosil mnie na dni otwarte w naszej firmie jako główna prawa reka szefa bo ja z nim tworzylam ten dział ktory teraz sie rozwinął uswiadomiłam go ze musze w takim razie isc na zakupy a mam juz wybrana sukienke za 8 stów to przy okazji moze mi jakas premia rzucic hahahaha
ale sie posmialam z niego
p.s mam bardzo fajnego wyluzowanego szefa na ktorym mozna zawsze polegac w kazdej sytuacji
Kurcze u mnie tez od gardla i u mlodej tez. Moze po Wrclawiu cos krazy[emoji53]Ja z przeziębieniem chodzę już od tygodnia.. I ciągnie się dosłownie... A zaczęło się od gardła :/
Hahaha, cala prawda[emoji6]Padłam