reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :)

Ty jak mój M. ;) Ja zupełnie odwrotnie. Czytałam kiedyś taki artykuł, że z negatywnych scenariuszy, które tworzymy w swojej głowie sprawdza się ok 10%- ale stres który sobie serwujemy myśląc o tym normalnie zabija. Wiem że trudno, ale spróbuj troszkę sobie odpuścić :*

Złoty śrdoek wg Karli! :D Ale ja też od dawna suplementuję wit D.

Dokładnie, wiem coś o tym! :D

ludzie w blokach myślą że w swoim mieszkaniu mogą wszystko. Koleś kontrolujący wentylację opowiadał mi kiedyś że mnóstwo mieszkań ma podłączony wylot okapu kuchennego do wentylacji- bo tak im lepiej było planować ustawienie szafek itp. I to najczęściej niestety jak ktoś sam wykańcza..

Karla. Piękny ten opis. Normalnie jak na bloga parentingowego :D

Ja jestem zdania że najlepiej być we dwójkę na początku. My z tatą Frania byliśmy razem, bo jedni i drudzy rodzice mieszkają poza Wawą- i wspominam to bardzo dobrze.

@arona, moj też ułożony narazie pośladkowo. A co do starszego rodzeństwa to na pewno będzie oczkiem w głowie... :) Co do spania to ja też często w nocy budzę się na plecach,...

Co za małpa :D :D :D Ale rozumiem Cię :D Też by mnie kusiło żeby tak zrobić :D

@niemamco, to w takim razie sesja nago....! ;) A tak na poważnie to jestem pewna że jak nie zrobisz będziesz później żałować. Jeśli chodzi o piersi to kupiłam wczoraj nowy stanik... bo nie miałam jasnego w aktualnym rozmiarze... myślę że później mogę spokojnie zrobić z tego Frankowi kask rowerowy.....:baffled::baffled::baffled:
Kask rowerowy[emoji23][emoji23][emoji23]

Co do tego stresu to masz zupelna racje. Wiecznie jestem zestresowana przez to, ze ciagle sie o cos martwie. Czasem sie nawet zlapie na tym, ze sie stresuje i nie wiem czym. Dopiero po dluzszym czasie sobie przypominam[emoji6]
No nie potrafie inaczej. Chyba musze sie przejsc do psychiatry[emoji6]

reklama
Hej dziewczyny :*
Dzwoniłam dziś do mojego gina żeby przypomnieć mu o sobie o tych sterydach miałam być przyjęta do szpitala jutro ale przełożył na czwartek bo się miejsca zwolnia trochę się wkurzylam bo juz byłam nastawiona ze jutro pojadę a tu trzeba czekać no ale cóż dam rade :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
I życzę jak najlepszych nastroi na cały dzień :)
Szkoda, ze tak wyszlo. Ale to na szczescie tylkp jeden dzien. Dasz rade.

hahah odnosnie tego zdjecia moja przyjaciółka pisze :
edyta:
ty czaisz parę godz po porodzie wychodzic do ludzi na księżna kejt w połogu kuźwa??? leci z ciebie jak z świni a musisz sie ubrac szpilki uczesac pomalowac przejebane ...

Hardcore total... plus podejrzewam że jak rodzi to głupio jej np. bluzgać, albo zwyzywać Łiliamka ;)

Co do tego stresu to masz zupelna racje. Wiecznie jestem zestresowana przez to, ze ciagle sie o cos martwie. Czasem sie nawet zlapie na tym, ze sie stresuje i nie wiem czym. Dopiero po dluzszym czasie sobie przypominam[emoji6]

No wiesz, śmiechem żartem może są jakieś skuteczne metody na to żebyś potrafiła się właśnie od tego odłączyć.

Wiesz co to może ja pójdę razem z Tobą

mój szef wlasnie zaprosil mnie na dni otwarte w naszej firmie jako główna prawa reka szefa bo ja z nim tworzylam ten dział ktory teraz sie rozwinął uswiadomiłam go ze musze w takim razie isc na zakupy a mam juz wybrana sukienke za 8 stów to przy okazji moze mi jakas premia rzucic hahahaha :D
ale sie posmialam z niego

p.s mam bardzo fajnego wyluzowanego szefa na ktorym mozna zawsze polegac w kazdej sytuacji

reklama
Do góry