reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja też tak miałam wrocilam to wszystko mogłam zrobić. Dzień po jak Kacper spał to zamiast wypoczywać to 2 godziny na spacerze z Marysią. Też jestem ciekawa czy teraz tak dobrze pojdzie
No wlasnie i mowia, ze po cc sie gorzej dochodzi do siebie. Ja po sn przez 3 tygodnie na kolku siadalam. A ledwo chodzilam na pewno tydzien, potem ciut lepiej.

reklama
Kochana bylam.....teraz juz nie ten sam organizm. Musze logistyke awaryjnie ogarnac na czerwiec. Bo dzieciaki maja oboz 23 a moge byc juz po luc przed cc. A nie daj boze lezec wczesniej w szpitalu. Wiec torby musza miec gotowe na wyjazd. Tesciow nie bedzie bo 18 wyjezdzaja na 2 tyg. Najwyzej mama ich ogarnie jakby co. Bo jak D ich spakuje to kiepsko to widze....A Jak Oliwoa sie bedzie pakowac sama to wezmie tego tyle ze do duzej walizy sie nie zmiesci.
Mam nadzieje ze szybko dojde do siebie i teraz! Ja jestes typ takiej mroweczki...kazdy mi mowi ze na dupie usiasc nie umiem i ze sie nie oszczedzam. Wczoraj D mnie opoeprzyl a tesc kazal sie klasc a nie chodzic( widzial ze ledwo laze)
Na mnie nikt nie zwraca uwagi, ze wieczorami ledwo chodze[emoji53]

Na mnie nikt nie zwraca uwagi, ze wieczorami ledwo chodze[emoji53]
Ehhhh biedaku,teraz krzycz nawet i sie nie piesc z mezem niech ci pomaga chocby zajmujac sie corka. Ja tak mialam ze robilam sama wszystko az zaczelam sie czepiac....teraz mowie wprost i oczekuje ze to zrobi inaczej sie dre.

Dokladnie! Szczegolnie ze moj mial wszystko pod nos postawione od malego. Jak bylam z Matim na odziele reumatologicznym i przyjechal do nas z dzieciakami to za glowe sie zlapalam w co oni byli ubrani....hahahahaha a znam przypadki gdzie ojciej bral dzieci na miasto np w spodniach od pizamy. Teraz troche sie ogarnal bo zrobi im kolacje nagoni do kapania i lekcje sprawdzi,pojedzie na rowery . ale do ogarniania ma dwie lewe rece nie ma co ukrywac.
Oj to moj chociaz ciuchy jakos w miare dobierze. Lubi jak corcia ladnie wyglada[emoji6] Tylko po 4 latach mieszkania nadal nie wie gdzie co mloda ma w szafie[emoji6]

Padłam:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 31292714_1929610870443863_1870372401011752960_n.jpg
    31292714_1929610870443863_1870372401011752960_n.jpg
    72 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Ja z przeziębieniem chodzę już od tygodnia.. I ciągnie się dosłownie... A zaczęło się od gardła :/
Mnie też bolało gardło później czułam ze katar będzie się zaczynał brałam tabletki do ssania prenale.n i krople do nosa tez z tego pozatym piłam dużo herbaty z cytryna i codziennie kubek mleka z miodem, masłem i czosnkiem nie wychodziłam z domu i przeszło

Do góry