reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hejka

Jak jak Peszek - moje piersi lekko sie zaokraglily,ale szalu nie ma . Caly czas nosze te same staniki co przed ciaza... Najgorsze jwst to,ze po karmieniu piersia zmniejszaja mi sie rozmiar,wiec jakis wielkich mleczarni dane mi nie jest miec - nigdy!:rofl2:

Jola92- wynik po 2 h za wysoki . Powinien byc nizszy niz po 1 h. Tak mi sie wydaje,ale nie jestem pewna.

Powodzenia na wizytach.

Ja niedlugo zbieram sie na moje echo.

Milego dnia.

reklama
Mój chrapie tylko gdy jest bardzo mocno zmęczony... Może Twój też ma teraz więcej obowiązków i dlatego :) a ja np. Chrapie tylko jeden miesiąc w roku gdy mam alergię na pyłki traw (mam wtedy problem z oddychaniem)... Może u niego też jakaś alergia się pojawila?

wiesz co nie pracuje fiz a jego jedynym obowiazkiem od 2 tyg jest skonczenie maloowanie wiec ja mu dam zmęczenie!!! :angry::angry::angry::D

Ja tak mam codziennie .....D tak drze jape ze szok. Najbardziej po nocy ...tak glosno ze tv nie sluchac. Jestem okropna ale nie raz juz noga go szturchnelam i z lokcia zawalilam.

ja mu nos zatykam az nie umie oddychac ahahahaahha :p:D

Cześć. Wczoraj Nam wypadła nagła pilna sprawa i już nie miałam czasu na forum :( Sorka, że Was tak ostatnio zaniedbuję, obiecuję poprawę :)
@oliwka_11 co do dolegliwości ciśneiniowych to różnie. Czasami jest tak że czuję sie cudownie i cisnienie do dupy, a czasami czuje jak mi serce wali, ręce mi się trzęsą i wtedy też jest do dupy. Na szczęście w głowie wgl nie czuję :) Ani bólu, ani dudnienia.
@SzczęśliwaCiężarna mi cyce rosną jak głupie. Max za 3 tygodnie znowu będę musiała iść dobrać nowy rozmiar.
@Margana rozumiem Cię z tym samopoczuciem. Ja od paru dni czuję się źle sama ze sobą, ja patrze na siebie w lustrze to płaczę nie wiem czy z obrzydzenia czy z żalu o to jak wygląda moje ciało...

Mam wyniki badań. Krew i mocz wzorowo, przeciwciał do krwinek czerwonych brak. Cukier na czczo 61, po godzinie od glukozy 90 po 2h 120. Chyba ok nie?
Dziś o 15:30 wizyta :) Nie możemy się doczekać aż zobaczymy młodego :)
Miłego dnia :)
No cukier super [emoji110] [emoji110] [emoji110] to chyba taki etap burzy hormonow bo widzę że każda z nas ma jakieś depresyjne dni oby szybko minęło. Trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści [emoji8] [emoji110]

dziewczyny powodzenia na wizytach!!!

co do cyckow juz raz napisalam :D mi procz tego ze urosly o 2 rozmiary mam pelno zyl to sutki na pol cycka .. ja sie modle zeby mi zmlały po karmieniu bo z takimi murzynskim az wstyd po wsi chodzic ...

Hej dziewczyny!

Widzę, ze w temacie piersi jesteście.
Ja osiągnęłam monstrualny rozmiar, aż mi sie czasem płakać chce :( nie przytyłam dużo a wydaje mi sie ze wyglądam jak hipopotam, w nic sie nie mieszczę przez biust. Nie wyobrażam sobie jak bede wyglądać po porodzie jak pojawi sie mleko.ehhhh
Głupio mi tak narzekać do mojego B, to chociaż do was moge.
Haha On to pewnie zadowolony co [emoji16] ja wczoraj przed lekarzem jak się szykowalam i ubrałam stanik to z jednej strony upchalam to z drugiej wyskakiwalo muszę coś zamówić bo będzie śmiesznie jak na następną wizytę już w ogóle się niewcisne [emoji16] a jeszcze w sobotę było ok jak go ubralam[emoji2]

co do cyckow juz raz napisalam :D mi procz tego ze urosly o 2 rozmiary mam pelno zyl to sutki na pol cycka .. ja sie modle zeby mi zmlały po karmieniu bo z takimi murzynskim az wstyd po wsi chodzic ...
A moim zdaniem duże sutki są fajniejsze od małych [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama

Hahahaha mam nadzieje ze moje tez zmaleja, bo inaczej sie zalamie totalnie.
Myslalam ze sobie zrobimy sesje ciążowa ale jak na siebie patrzę w lustrze to mi sie odechciało, i tak bede wyglądać jak wielka baryła to po cholerę mi takie zdjęcia :p
Nawet nie miałabym czego założyć, chyba namiot :p

Do góry