reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie wczoraj przy podłączeniu do KTG tak mi też powiedziała ta pielęgniarka czy chce KTG na lewym boku czy siedząco że już teraz nie powinno się na plecach lezec tak sobie to do serca wzięłam , że dziś ledwo do łazienki doszłam bo mnie tak lewe biodro boli[emoji2]
Matka to zes sie zalatwila. No.....na prawym tez mozesz lezec i na plecach byle nie ciagle.

reklama
Witajcie milego dnia inkciuki za wizyty. Ja noc miala srednia spalam moze z 5 godzin ... Aktualnie jem sniadanie ;) dzis dla relaksu wybiore sie do kosmetyczki na paznokcie i moze z przyjaciolka sie spotkam
Wspolczuje nocki i zycze milego dzionka bo taki sie u ciebie zapowiada. Pewnie ze relaks jest wkazany dla nas....po kazda postacia.

Tym bardziej ze upadlas i powinnas jak najmniej obciazac noge . a nie ma co ukrywac brzuszek ciazy i kg tez,teraz mamy inny srodek ciezkosci. Dzielna jestes.....i masz nerwy ze stali serio...ja bym nie umiala tak jak ty. ( chodzi tu o kwestie odwiedzin)
A tam dzielna. Mi się wydaje, że panikara☺️ dzielna to jesteś Ty tyle dolegliwości 3 dzieci i dajesz rade to jest wzór ( serio)

Cześć. Wczoraj Nam wypadła nagła pilna sprawa i już nie miałam czasu na forum :( Sorka, że Was tak ostatnio zaniedbuję, obiecuję poprawę :)
@oliwka_11 co do dolegliwości ciśneiniowych to różnie. Czasami jest tak że czuję sie cudownie i cisnienie do dupy, a czasami czuje jak mi serce wali, ręce mi się trzęsą i wtedy też jest do dupy. Na szczęście w głowie wgl nie czuję :) Ani bólu, ani dudnienia.
@SzczęśliwaCiężarna mi cyce rosną jak głupie. Max za 3 tygodnie znowu będę musiała iść dobrać nowy rozmiar.
@Margana rozumiem Cię z tym samopoczuciem. Ja od paru dni czuję się źle sama ze sobą, ja patrze na siebie w lustrze to płaczę nie wiem czy z obrzydzenia czy z żalu o to jak wygląda moje ciało...

Mam wyniki badań. Krew i mocz wzorowo, przeciwciał do krwinek czerwonych brak. Cukier na czczo 61, po godzinie od glukozy 90 po 2h 120. Chyba ok nie?
Dziś o 15:30 wizyta :) Nie możemy się doczekać aż zobaczymy młodego :)
Miłego dnia :)

Hej dziewczyny!

Widzę, ze w temacie piersi jesteście.
Ja osiągnęłam monstrualny rozmiar, aż mi sie czasem płakać chce :( nie przytyłam dużo a wydaje mi sie ze wyglądam jak hipopotam, w nic sie nie mieszczę przez biust. Nie wyobrażam sobie jak bede wyglądać po porodzie jak pojawi sie mleko.ehhhh
Głupio mi tak narzekać do mojego B, to chociaż do was moge.

reklama
Do góry