SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Mój też się śmiał [emoji16][emoji16]Haha dobre [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też się śmiał [emoji16][emoji16]Haha dobre [emoji23]
Pięknie jak na hipcia [emoji23]Pięknie
Ja sobie jeszcze dawalam czas na zmiane decyzji[emoji6]Widzisz fajnie masz, a ja przez te 7 lat pewności, że 2 nie chce wszystko sprzedałam i rozdałam [emoji85]
Dla mnie leżenie było bardzo trudne psychicznie - byłam hiperaktywna itd., zwolniłam jak się dowiedziałam o ciąży, ale i tak byłam bardzo aktywna, a potem szpital i bezwzględne leżenie, tylko wc...Nie wyleze za nic w swiecie, leze ,siadam z nogami w gore, z nogami w dol,mecze ten odpoczynek bardzooo... jestem po dwu operacjach kregoslupa wiec takie monotonne zycie zle na mnie dziala, niby wiekszosc w domu robi maz(zobaczymy ile wytrzyma) ale cos ugotowac, uprac,uprasowac (siedzac!!!!) to sie porywam.
Ojej, mala ksiezbiczka pewnie[emoji3]Ja osobiście znam 2 kobiety, które urodziły dzieci mając 48 lat. Chyba myślały, że w tym wieku już nie wpadną. Ta jedna miała 3 dorosłych synów i córeczka jej się trafila. Teraz już 10 lat ma.
Mi powiedżal lekarz ze 10 ruchów od 9 do 21Ale 10 razy na godzinę to chyba dużo nie?, myślę że mój aż tak się nie rusza w sumie to zależy jaki ma dzień bo czasami szaleje a czasami tylko "pokopuje "
No właśnie kurczę 10 na godzinę wydawało mi się bardzo dużo i myślałam że jakiś mały leniuszek we mnie rosnie [emoji16]Mi powiedżal lekarz ze 10 ruchów od 9 do 21
KInga, to powinnam się martwić jak Małego czuję 3-4 razy dziennie? Czy się dopiero ruchy rozkręcą?
Ooo, dzięki dobrze wiedziećW Żorach jest poradnia laktacyjna na Sikorskim więc będziesz miała w miare blisko
Wiesz co nie wiem bo moje to góra 15 minut liczyłam i teraz tez ostatnio naliczyłam 15 w 20 minutAle 10 razy na godzinę to chyba dużo nie?, myślę że mój aż tak się nie rusza w sumie to zależy jaki ma dzień bo czasami szaleje a czasami tylko "pokopuje "