kinga30
Fanka BB :)
To u mnie na pewno było przez godzinę 10No właśnie kurczę 10 na godzinę wydawało mi się bardzo dużo i myślałam że jakiś mały leniuszek we mnie rosnie [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie na pewno było przez godzinę 10No właśnie kurczę 10 na godzinę wydawało mi się bardzo dużo i myślałam że jakiś mały leniuszek we mnie rosnie [emoji16]
Jakiś czas temu skończyłam 35, i udało się po kilku latach.....Moj twierdzil ,ze on chlopcow nie umie tesciowa miala juz 6 wnuczek zanim jej wnuka dalismy a teraz drugi chlopiec ... tylko moja coreczka niezbyt z tego zadowolona ,tak chciala siostrzyczke
Swoja droga mam kilka znajomych po 40, ktore sie bardzo staraja o malenstwo i nie wychodzi a u nas wpadka jak u nastolatkow
OcetCześć witajcie [emoji6] macie może jakiś sprawdzony domowy sposób na czyszczenie pralki? My dziś wizyta u diabetologa, udało się umówić prywatnie i nie czekać wieczności...
O Matko Twoja Agatka to na prawdę ruchliwa jest [emoji1]Wiesz co nie wiem [emoji5] bo moje to góra 15 minut liczyłam i teraz tez ostatnio naliczyłam 15 w 20 minut
Zapytam mojej lekarki czy mam liczyć i czy jest ok bo jak mega skacze to może z 10 bym naliczyla, ale jak śpi to tylko czasami mnie smyrnie ten mój mały smyk[emoji7]To u mnie na pewno było przez godzinę 10
Super [emoji106]Hej dziewczyny mam deficyt czas jak widać... Na forum jestem sporadycznie.. Więc nawet nie wiem co się u was dzieje za bardzo..
Dziś pierwsza nocka na nowym mieszkaniu na którym..
- Nie mam jeszcze kuchni
-Łazienka jest w kaflach + toaleta + prysznic - więc tu cywilizacja :d
- Sypialnia w której śpimy jest wyłożona panelami do połowy łóżko sypialniane z materacem przyjdzie dziś bądź jutro, a mimo wszystko fajnie spało się na materacu
Kuchnia połowa stworzona
Wykąpać się można, siusiu zrobić też
A więc działamy dalej już po śniadaniu jesteśmy ale nawet mamy tv na którym oglądaliśmy wczoraj film wieczorem HEHE więc warunki są jakie są ale jest wesoło
Poza tym że strasznie męczy mnie katar :/ do łazienki o sypialni nie mamy jeszcze drzwi ale powiem wam że mimo tych "niedogodności" cieszę się na to mieszkanie (jak na razie w warunkach polowych) i cieszę się że jest M chociaż na tydzień nie mieliśmy wyboru i musieliśmy już się tu przeprowadzić bo umowa najmu mieszkania nam wyszła [emoji14] no cóż damy radę
Agd całe do mieszkania przyjdzie w pon radocha hehe
Pozdrowienia z placu remontowego
Hahaha czyli chyba znęca się nad pecherzem [emoji16]A mnie teraz od 20 minut non stop kopie już dwa razy na siku byłam ;D
Założyłam dzisiaj na ćwiczenia koszulkę z maratonu poznańskiego... Spojrzałam w lustro, stwierdziłam, że jestem grubsza niż szersza, a mój sposób poruszania się, gibkość ruchów emerytki itd nieźle kontrastują ze sportowym strojem [emoji23]Haha uwielbiam te Twoje teksty ja też zamieniam się wielkimi krokami w slonia[emoji16] ostatni tydzień to szok [emoji33] [emoji2] ciekawe kim będziemy w lipcu [emoji23]
No ja czasami to się kładłam 5 minut i były policzone naprawdę się sporo kreci, moja mama to mówi, że dzieciaki nerwowe jak matka i ciągle się kręcąO Matko Twoja Agatka to na prawdę ruchliwa jest [emoji1]