reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dla mnie leżenie było bardzo trudne psychicznie - byłam hiperaktywna itd., zwolniłam jak się dowiedziałam o ciąży, ale i tak byłam bardzo aktywna, a potem szpital i bezwzględne leżenie, tylko wc...
Czasem po prostu trzeba....

Ale już niedługo - tak naprawdę za 2 miesiące będzie już bezpiecznie [emoji106]
na razie 2 miesiace brzmi jak wiecznosc ale urodzic wczesniaka, stresowac sie i walczyc potem miesiacami czy latami to jednak duzo gorsza opcja! Dlatego ciesze sie ,ze nic zlego sie nie stalo i bede sie starala by tak zostalo !

Dziewczyny, błagam o pomoc. Dam 2 zdj w mojej długiej sukience. Zaraz muszę wyjść z domu. Czuje się jak meeeega grubas i nie wiem czy iść tak, czy ubrać zwykle dżinsy i podkoszulek. Heeeeelp!!
I nie zwracajcie uwagi na syf w pokoju corki. Tylko tam mam duże lustro i tylko tam przechodzi trąba powietrzna co dzień.
Zobacz załącznik 848217Zobacz załącznik 848218
Wiem, że już na pewno za późno, ale ja bym szła - i kie wyglądasz grubo!

hejo :)
Mam pytanie co kupujecie i z jakich firm dla Malucha. Ja to tak widzę
- Płyn do Kąpieli Hipp
- Szare mydło marsylskie z olejkiem palmowym
- Oliwka Babydreem
-Coś do pupy Alantan, Bepanthen
- Balsam do ciałka Hipp
-Krem przeciwsłoneczny do buzi i ciała Ziaja

i co jeszcze?
Ja kupuję mydło marsylskie, do tego już mam na wszelki wypadek alantan i sudocrem.
Nic więcej nie planuję kupować....
(dojdzie kilka rzeczy handmade, chusteczki, oliwka itd.)

reklama
Do góry