martina86
Fanka BB :)
Król zus rządzi jak chceJa też mam takie przeboje z zusem. Płacą kiedy chcą [emoji21]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Król zus rządzi jak chceJa też mam takie przeboje z zusem. Płacą kiedy chcą [emoji21]
No dokładnie... ale ja jestem w takiej sytuacji, ze przez ostatnie dwa lata bylam na wychowawczym i nie miałam zadnych pieniedzy, wiec dla mnie to będzie dodatkowy przyplyw gotowki. W systemie niby jestem z statusem do wyplaty, wiec pozostaje mi czekac.Jasne... [emoji52]
A gdybyś była sama i nie miałabyś oszczędności, to z czego miałabyś zapłacić rachunki, o jedzeniu itd nie wspominając....
Nie mówiąc już o sytuacji spóźnienia się z płatnością dla nich o 1 dzień...
Król zus rządzi jak chce
Hahaha, to lepiej nie bede kupowac tego kit kata[emoji23]
Jak liczysz to zaczyna się dłużyć U mnie jeszcze tylko jutro i przyszły czwartek
U mnie już Marysia od rana gorączka 38.
Z okazji skończonego 28 tc
Zobacz załącznik 847463
Ja zaraz zbieram pupę i muszę się ogarnąć na 11 mamy z synkiem do dentysty ,kontrol
O dziwo nie moze się doczekać bo wie że dostanie cis od pani doktor ,i będzie siedział na fotelu dinozaura
Kciuki za pozytywne wiadomości na dzisiejszym usg A ze zdjęć coś chyba zrobię, Tylko jeszcze nie mam pomysłuTrzymaj się od niego z daleka...!
A czemu na początu tyg nie idziesz? Bo nie pamiętam. Mam nadzieję że szybko ogarniesz to przeziębienie..!!
Zdrowka..!!
No ja nie wiem co z tym Twoim brzuchem...! Tutaj malutki..! Ty jesteś pewna że wstawiasz dobre zdjęcia..? a będziesz robiła potem z tych zdjęć jakiś kolaż czy coś? bo ja właśnie robię za każdym razem w tym samym ubraniu plus instaxem raz/ 2 tyg żeby potem coś fajnego ogarnąć.
To tak jak Fran, mamy mega fajny gabinet, specjalnie dla dzieci, na koniec jest szuflada z jakimiś drobiazgami i moje dziecko kocha dentystę..!
@nagini84, trzymam kciuki za powodzenie misji glukoza..!
@Darka83 wow...!! Ty już 30ty a ja skończyłam dzisiaj 26 Miesiąc różnicy równo..! trzymaj się jak najdłużej w 2-paku
Ja mam dzisiaj USG, bo na poprzednim widać było jakieś małe zwapnienia które podobno naturalnie zanikają do 3 trymestru więc muszę skontrolować. Mam nadzieję że może dzisiaj zobaczę moje dziecko jakoś dokładniej, bo do tej pory coś się cwaniaczek chowa..
To jest masakra z tym Zusem. Kiedyś przysłali nam pismo że mój mąż ma im do zapłacenia 3800 zł w ciągu 7 dni (bo pobierał rente po tacie i za duzo zarobił). I trzeba było brać kredyt na szybko. A jak Zus ma wypłacić to mają czas...Ja też mam takie przeboje z zusem. Płacą kiedy chcą [emoji21]
[emoji33] Nie wyobrażam sobie takiej "niespodzianki", że nagle mam wytrzasnąć prawie 4000... Jest dokładnie tak jak mówisz - oni chcą od nas kasę na już, a jak sami coś mają zapłacić to ich chyba żadne prawo nie obowiązuje.To jest masakra z tym Zusem. Kiedyś przysłali nam pismo że mój mąż ma im do zapłacenia 3800 zł w ciągu 7 dni (bo pobierał rente po tacie i za duzo zarobił). I trzeba było brać kredyt na szybko. A jak Zus ma wypłacić to mają czas...