reklama
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Super juz bliziutko mety [emoji4] ja w 28 wkroczyła [emoji4][emoji6]Dzień dobry.
Zaczynam 30 tydzień. Yupiiii!!!!
Pogoda paskudna. Jak nic przespie pół dnia. Na szczęście zgaga lekko odpuscila to może zjem coś normalnego.
Agatka29
O jaaa jaka słodycz !!! Jeszcze trochę i my się będziemy chwalićHey mamuski koleżanka z sali urodziła 3710 słodki Juz się nie mogę doczekać naszego szkrabka [emoji7] Zobacz załącznik 847464
Lipcowa mamusia
Nioo kurcze jeszcze tylko 10 tygodni [emoji7] [emoji4] [emoji4]O jaaa jaka słodycz !!! Jeszcze trochę i my się będziemy chwalić
Lipcowa mamusia
Niech szybko stanie na nóżki i oby minęło dziadostwo szybko [emoji4]. Zdrówka kochana dla córci [emoji4]U mnie już Marysia od rana gorączka 38.
Lipcowa mamusia
Kobietki macie coś przeciwko żeby zaprosić się na fejsa? A potem chwalić się pociechami [emoji4][emoji7][emoji11]
Onaszczesliwa2018
Kurczę może przedzwon do lekarki?Kurcze znowu na wieczor napina mi sie bolesnie brzuch dosc czesto[emoji53]
Ja też mam takie przeboje z zusem. Płacą kiedy chcą [emoji21]Byłam w zusie, i kazali cierpliwie czekać. Więc tyle dobrze.
reklama
kinga30
Oby jeszcze ona to taka wrażliwa jak już ja coś boliNiech szybko stanie na nóżki i oby minęło dziadostwo szybko [emoji4]. Zdrówka kochana dla córci [emoji4]
Podziel się: