Margana
Fanka BB :)
No ja tez, patrzac na wczorajszy dzien[emoji6]O matko to ja po takim maratonie chyba bym urodziła [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tez, patrzac na wczorajszy dzien[emoji6]O matko to ja po takim maratonie chyba bym urodziła [emoji23]
Wlosi mają jeden duży minus niestety... Wzrost [emoji23][emoji23]
O matko to ja po takim maratonie chyba bym urodziła [emoji23]
A bluzki śliczne a nie uliczne [emoji23] słownik w tel robi swoje.
Ja jakbym zaczęła usuwać to mimo dużej ilości to zostałabym łysa [emoji23]
W lozku ten sam wzrost zawsze[emoji13]
Dziewczyny jadę...boje się...
Moze lezy pleckami do brzucha i kopie w strone kregoslupa, dlatego slbiej odczuwasz. Spokojnie, zaraz masz to echo serduszka, tak? To sie uspokoisz.Tłumacze sobie , że może główka w dół już poszła i tylko delikatnie kopnie od czasu do czasu nóżka w bok , ale strasznie to stresujace. Do tego po takich snach
30 mija u mnie dopiero pod sam koniec maja.. więc dość poZno. A co u Ciebie słychać ? Jak samopoczucie dziś ?
Moje 155cm też się wpisujeJa się idealnie nadaje mam 160cm[emoji23]
Moze lezy pleckami do brzucha i kopie w strone kregoslupa, dlatego slbiej odczuwasz. Spokojnie, zaraz masz to echo serduszka, tak? To sie uspokoisz.
Haha no w sumie masz racje[emoji23]Haha, moze lepiej nie. Te "normalne" nuech nas prostuja[emoji23]
Spaceruj spaceruj jak najwięcej za mnie żebym nie straciła do konca kondycji[emoji16] [emoji8]To prawda, większość nie jest wysoka... ale ja mam 163 więc nie mam problemu @Marika92 i @Karla88 też chyba nie
Oja tam oj tam Ale szczerze tak sobie to właśnie rano przemyślałam... i nie wiem jak dałam radę. Chyba miałam fizycznie lepszy dzień. Łażę "za Ciebie"
Hahhaa tak się zastanawiałam jakie są Ulicznica jedna No to już wiadomo co Cię bardziej kręci niż ciąża!
Hahahaha wyobraziłam to sobie
Hahahahahah Peugeotka, masz rację!! Muszę zapamiętać
Biedna.. współczuję stresu strasznie :/ Trzymam kciuki...!!!
No właśnie kurde mój też i czasami mam wręcz uczucie jakby w tyłku mnie kopał też tak masz ?[emoji16]To moj tak musi leżeć bo czuje jak od tylu mnie próbuje kopać [emoji23]
I tak ponad tydzień już musi być przekręcony bo nie czuje już tak mocno ruchów
No właśnie kurde mój też i czasami mam wręcz uczucie jakby w tyłku mnie kopał też tak masz ?[emoji16]