reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wlosi mają jeden duży minus niestety... Wzrost [emoji23][emoji23]

To prawda, większość nie jest wysoka... ale ja mam 163 więc nie mam problemu :D @Marika92 i @Karla88 też chyba nie :D

O matko to ja po takim maratonie chyba bym urodziła [emoji23]

Oja tam oj tam ;) Ale szczerze tak sobie to właśnie rano przemyślałam... i nie wiem jak dałam radę. Chyba miałam fizycznie lepszy dzień. Łażę "za Ciebie" ;)

A bluzki śliczne a nie uliczne [emoji23] słownik w tel robi swoje.

Hahhaa tak się zastanawiałam jakie są :D Ulicznica jedna ;) No to już wiadomo co Cię bardziej kręci niż ciąża! :D

Ja jakbym zaczęła usuwać to mimo dużej ilości to zostałabym łysa [emoji23]

Hahahaha wyobraziłam to sobie :D :D

W lozku ten sam wzrost zawsze[emoji13]

Hahahahahah Peugeotka, masz rację!! :D Muszę zapamiętać :)

Dziewczyny jadę...boje się...

Biedna.. współczuję stresu strasznie :/ Trzymam kciuki...!!!

Tłumacze sobie , że może główka w dół już poszła i tylko delikatnie kopnie od czasu do czasu nóżka w bok , ale strasznie to stresujace. Do tego po takich snach :hmm:
30 mija u mnie dopiero pod sam koniec maja.. więc dość poZno. A co u Ciebie słychać ? Jak samopoczucie dziś ?
Moze lezy pleckami do brzucha i kopie w strone kregoslupa, dlatego slbiej odczuwasz. Spokojnie, zaraz masz to echo serduszka, tak? To sie uspokoisz.

Moze lezy pleckami do brzucha i kopie w strone kregoslupa, dlatego slbiej odczuwasz. Spokojnie, zaraz masz to echo serduszka, tak? To sie uspokoisz.

To moj tak musi leżeć bo czuje jak od tylu mnie próbuje kopać [emoji23]
I tak ponad tydzień już musi być przekręcony bo nie czuje już tak mocno ruchów

To prawda, większość nie jest wysoka... ale ja mam 163 więc nie mam problemu :D @Marika92 i @Karla88 też chyba nie :D

Oja tam oj tam ;) Ale szczerze tak sobie to właśnie rano przemyślałam... i nie wiem jak dałam radę. Chyba miałam fizycznie lepszy dzień. Łażę "za Ciebie" ;)

Hahhaa tak się zastanawiałam jakie są :D Ulicznica jedna ;) No to już wiadomo co Cię bardziej kręci niż ciąża! :D

Hahahaha wyobraziłam to sobie :D :D

Hahahahahah Peugeotka, masz rację!! :D Muszę zapamiętać :)

Biedna.. współczuję stresu strasznie :/ Trzymam kciuki...!!!
Spaceruj spaceruj jak najwięcej za mnie żebym nie straciła do konca kondycji[emoji16] [emoji8]

reklama
Do góry