reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Wlosi mają jeden duży minus niestety... Wzrost [emoji23][emoji23]

To prawda, większość nie jest wysoka... ale ja mam 163 więc nie mam problemu :D @Marika92 i @Karla88 też chyba nie :D

O matko to ja po takim maratonie chyba bym urodziła [emoji23]

Oja tam oj tam ;) Ale szczerze tak sobie to właśnie rano przemyślałam... i nie wiem jak dałam radę. Chyba miałam fizycznie lepszy dzień. Łażę "za Ciebie" ;)

A bluzki śliczne a nie uliczne [emoji23] słownik w tel robi swoje.

Hahhaa tak się zastanawiałam jakie są :D Ulicznica jedna ;) No to już wiadomo co Cię bardziej kręci niż ciąża! :D

Ja jakbym zaczęła usuwać to mimo dużej ilości to zostałabym łysa [emoji23]

Hahahaha wyobraziłam to sobie :D :D

W lozku ten sam wzrost zawsze[emoji13]

Hahahahahah Peugeotka, masz rację!! :D Muszę zapamiętać :)

Dziewczyny jadę...boje się...

Biedna.. współczuję stresu strasznie :/ Trzymam kciuki...!!!

Tłumacze sobie , że może główka w dół już poszła i tylko delikatnie kopnie od czasu do czasu nóżka w bok , ale strasznie to stresujace. Do tego po takich snach :hmm:
30 mija u mnie dopiero pod sam koniec maja.. więc dość poZno. A co u Ciebie słychać ? Jak samopoczucie dziś ?
Moze lezy pleckami do brzucha i kopie w strone kregoslupa, dlatego slbiej odczuwasz. Spokojnie, zaraz masz to echo serduszka, tak? To sie uspokoisz.

Moze lezy pleckami do brzucha i kopie w strone kregoslupa, dlatego slbiej odczuwasz. Spokojnie, zaraz masz to echo serduszka, tak? To sie uspokoisz.

To moj tak musi leżeć bo czuje jak od tylu mnie próbuje kopać [emoji23]
I tak ponad tydzień już musi być przekręcony bo nie czuje już tak mocno ruchów

To prawda, większość nie jest wysoka... ale ja mam 163 więc nie mam problemu :D @Marika92 i @Karla88 też chyba nie :D

Oja tam oj tam ;) Ale szczerze tak sobie to właśnie rano przemyślałam... i nie wiem jak dałam radę. Chyba miałam fizycznie lepszy dzień. Łażę "za Ciebie" ;)

Hahhaa tak się zastanawiałam jakie są :D Ulicznica jedna ;) No to już wiadomo co Cię bardziej kręci niż ciąża! :D

Hahahaha wyobraziłam to sobie :D :D

Hahahahahah Peugeotka, masz rację!! :D Muszę zapamiętać :)

Biedna.. współczuję stresu strasznie :/ Trzymam kciuki...!!!
Spaceruj spaceruj jak najwięcej za mnie żebym nie straciła do konca kondycji[emoji16] [emoji8]

reklama
Do góry