G
gosc12
Gość
To najważniejszeNo każda ciąża na początku zagrożona, spisana na straty wszystko swoje robi. Ale oby do przodu trzeba myslec tylko o pozytywach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To najważniejszeNo każda ciąża na początku zagrożona, spisana na straty wszystko swoje robi. Ale oby do przodu trzeba myslec tylko o pozytywach
Hahaha czyli przez to tak rzadko czujemy tych naszych synusiow bo kopia nas w tyłek [emoji16] [emoji23]Nooo dokładnie tak aż tak dziwnie czasem [emoji23] tylko nie wiedziałam jak to ładnie i delikatnie napisac hahah
Hahaha czyli przez to tak rzadko czujemy tych naszych synusiow bo kopia nas w tyłek [emoji16] [emoji23]
O nie! Kinga trzymaj sie!Ibufen dałam bo to to samo ale bardziej przeciwzapalnie i tak trochę się ocknal bo tak cały czas leżał. Jeszcze najgorsze, że mnie już też łamać w kościach zaczyna:/
Dokładnie [emoji16] [emoji16] [emoji16]Powiem ci może nasi będą niezłymi lobuzami jak już w brzuchu nas w tyłek kopia [emoji23]
Haha no już kiedyś był temat o wariatkowie, że jeszcze trochę i tam wylądujemyNo raczej inaczej pozostanie nam oddział zamknięty i drzwi bez klamek
Trzymam kciuki .. ; *Dziewczyny jadę...boje się...
Haha taaak ten też idealnie pasuje [emoji16][emoji16][emoji16]Mi z dziewczynami z forum kojarzy się ten obrazek : Zobacz załącznik 846904
Haha
Trzymam kciuki!Dziewczyny jadę...boje się...