Karla88
Fanka BB :)
Dziewczyny jadę...boje się...
Powodzenia trzymamy kciuki wszystkie!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jadę...boje się...
Jesteśmy myślami z Tobą [emoji8] [emoji8] [emoji8]Dziewczyny jadę...boje się...
Ma 185 więc ledwo się mieści w przedziale hehe ja 170 mam, ale jak założę szpilki lub botki to jeszcze jest wyższy 5 cm [emoji16]No takie 185 to mój by mógł mieć, nie pogardzilabym a Ty też wysoka chyba jesteś nie ? I ile twój ma wzrostu ?
To wspolczuje. Wiem jalue to meczace.Też to mam, a tu jeszcze zazwyczaj moje plany nie idą po mojej myśli
Trzymam mocno kciuki jesteśmy z Tobą będzie dobrze :*Dziewczyny jadę...boje się...
Ty dziś odpoczywaj Mamuska, jak się czujeszWitajcie. W nocy spac nie moglam, a teraz mialam problwm zeby wstac.
M pojechal na plac kupic sobie spodnie. Mielismy jechac z nim. Dobrze, ze nie pojechalysmy, bo dzwonil ze takie tlumy, ze sie przejsc nie dalo. No ludzio po prostu musza robic zakupy w niedziele[emoji6]
Haha, za to Ty juz od dawna piszesz, a ja niedawno zwleklam sie z lozka[emoji6]@Morgana i jak brzuszek uspokoiło sie?
Jeju wy tu wczoraj do prawie pierwszej pisaluscie a ja przed 22 padłam
Trzymamy kciukiDziewczyny jadę...boje się...
No Ty to codziennie masz za duzo ruchu. A jak dzis?Mnie wczoraj z wieczora jak się polozylam też jeszcze brzuch bolał chyba za dużo ruchu