reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Możliwe [emoji5] chociaz nie wiem czy to ogólnie mozna podlaczyc pod pozniej[emoji5] mowic też zaczal dosyć wcześnie chociaż później niż Marysia bo on na 1.5 roku to składał tak po dwa, trzy wyrazy. Marysia za to już nawijała jak stara[emoji5] a on tak normalnie mowil pół roku później [emoji5] ogolnie przy tym wnm i asymetrii to wlasciwie był szybki. Ale kazde dziecko ma swoje własne tempo, więc najlepiej nie porównywać żeby się nie zafiksowac[emoji5] chociaż obserwować trzeba [emoji5]

Dokl kazde bobo inne i motoryka
Nie nalezy porownywac bron boxe tak samo waga kazda inna

reklama
Miał wzmożone napiecie mięśniowe i asymetrię, do 4 miesiąca w ogóle nie przekrecal główki w drugą stronę cały wyginal się na lewo. W ogóle na początku to było kiepsko bo kiepsko łapał kontakt wzrokowy, zaczal się uśmiechać dopiero po 4 miesiącach.

Hah a potem jak pieknie juz chodzil w wieku 11 mscy[emoji108][emoji108][emoji3][emoji3][emoji3]

Ona juz teraz ok na roczniaka dogonila I ma 79 cm a przy ur 47cm
Z waga tez niby ok pediatra mowi 11kg
Tak naprawde potem to motoryka dzircka wazna

Ja mam 184 maz 178[emoji4][emoji4]bylismy kolegami na piczatku do pierwszego calusa hih wtedy juz nie bylo kolezenstwa [emoji23][emoji23]z calusami
Potem wzrost juz mi nie przeszkadzal jego

To malunia się urodziła ❤️ i ubranka rozm. 50/56. :) To u Was 7ck różnicy u nas ja 178 a K 175 , niby 3cm a jednak jest różnica. To cóż zrobić jak te chlopy teraz takie kurdupelki rosną :D wazne , że kochani i nasi a wzrost to już najmniejszy problem. :)

Hej, hej ;)
Ja nie wiem co ze mną nie tak, ale mam już dość ciazy. Nie chodzi o samopoczucie. Czuje się dobrze, wszystko ok przebiega itd. Ale tak po prostu czysto egoistycznie mam już dosc. Chciałabym już włożyć swoje dżinsy, podkoszulki i bluzki które zakryja mi brzuch, a nie martwić się co ubrać żeby w ogóle wygladac. W ogóle chciałabym się położyć na brzuchu, moc na grillu napić się wina albo piwa. Jeszcze tydz temu dostałam od mamy paczke. Chyba z 10 par spodni i ulicznych bluzek na lato. Ubrania po niej ale z racji że bardzo.schudla to przysłała mi niektóre nawet jeszcze nowe. I tak stoi to pudło w pokoju, a ja zamiast je wynieść to czekam nie wiem na co i ubolewam. A i jeszcze bym chciała z mężem na motorze pojezdzic. Też mnie to wkurza że jestem nawet tu ograniczona.
Ja nie wiem.... na początku już jakoś ta ciąża mi nie "lezala", bałam się, nie cieszyłam. Później było ok i nagle znów to samo. Wkurzam się zamiast cieszyc. Zwariować idzie...

Haha ja mam pelna szafe a z tego ubiore trzy spodnice trzy sukienki dwie pary Jeansow i T-shirt i chyba tuniki mam po nicole z legginsami
Tyle
Jesli nie schudne po ciazy to zalamka bo mam dobre rzeczy w szafie niektore maz kupil a on bardzo dobry gust ma [emoji3][emoji3]

Hah a potem jak pieknie juz chodzil w wieku 11 mscy[emoji108][emoji108][emoji3][emoji3][emoji3]
No rehabilitacja sporo dała. Potem tak szybko poszedł do przodu, że nie wiedziałam kiedy☺️ na początku przy tych zaburzeniach Si było dziwnie bo np na dworze nie chciał mi zejść z rąk bo chodnik brudny, po trawie nie chciał chodzić. Nad morzem byliśmy a on w butach albo siedział we wózku i nie chciał wyjść

A bluzki śliczne a nie uliczne [emoji23] słownik w tel robi swoje.

Uliczne wymownie zabrzmiało [emoji23][emoji23][emoji23]

Marzycielka każda z nas ma taki moment ja ost oglądałam moje zdj z lata moje nogi brzuch mam sklep z ciuchami a nic nie mogę sobie wziasc to jest tragedia i tez się wkurzam mysle ze to hormony
Tak bardzo chciałam syna być w ciazy a jak jestem już w ciazy to chciałbym być chuda paradoks ...
Ale to już 7 miesiąc na lato wrócimy do formy

reklama
Do góry