reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To malunia się urodziła [emoji173]️ i ubranka rozm. 50/56. :) To u Was 7ck różnicy u nas ja 178 a K 175 , niby 3cm a jednak jest różnica. To cóż zrobić jak te chlopy teraz takie kurdupelki rosną :D wazne , że kochani i nasi a wzrost to już najmniejszy problem. :)

W lozku ten sam wzrost zawsze[emoji13]

reklama
Ale spokojnie nie wszyscy takie zestawy przechodza[emoji5] u mnie to dzieciaki tez często krtań miały a to robiło swoje. Bo kaszel krtaniowy jest taki, że dziecko nie może tchu zlapac poprostu się dusi i bardzo czesto nocami zima kurtka i na balkon żeby było lepiej. Albo mam nebbud w apteczce w razie czego. Z Marysią dwa razy na pogotowiu byłam bo nic nie pomagało, z Kacprem raz
O kurczę masakra :(

Do góry