margerrita
Fanka BB :)
Ja tez biore witaminy dla ciezarnych plus kwasy omega. Lykam omegmed pregna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To superPrenatal Duo ja używam cały czas. W ostatnim rankingu tych tabletek miał najwyższe oceny [emoji4]
Niestety dość często..Dziewczyny,też macie czasem takie jazdy emocjonalne? Masakra,dzisiaj mi sie płakać chce przez cały dzień i nawet nie wiem o co
A dla mnie nawet szafa będzie przyjemnością komoda też już czeka na złożenie i jestem mega zadowolona z zakupu.Szkoda, ze nie mozna tego wydac na przyjembosci. No ale gdyby nie to to by mebli nie bylo.
Mi powiedział , że skoro czuje się pewniej z witaminami to mogę sobie braćMi powiedział ze nie musze jeżeli jest Ok nadrabiać owocami i warzywami
Ważne ze nie mam anemii bo z marcelina w ciazy cały czas ..
Tylko żeby do sądu z tym nie poszła... Bo niestety tylko Wy będziecie stratni...Zobaczymy jak to będzie. Skoro zachowa się po chsmsku to my zachowamy się we ten sam sposób..
Oj, myślę, że zdecydowanie za dużo.... [emoji15]No, moze za duzo. Mam, zaraz wezme.
Niestety żaden sąd nie będzie się sugerowal ustna umowa... Będzie brał pod uwagę tylko to co w umowieNiby tak. Ale skoro nasz wkład to powinniśmy korzystać z ubezpieczenia jak zapowiedziała przy podpisaniu umowy.
Bo za darmo nikt tego nie robił..
Dobrze, że lepiej [emoji106]Mnie też a tak mnie kłuło w pochwie że nie mogłam usiąść teraz wzielam nospe, magnez i trochę lepiej
Super [emoji106][emoji16]Ah...zapombialam Wam napisac, ze dostalismy zwrot z pita[emoji3] Zamowilam juz regal do mlodej pokoju, a w sobote jedziemy po biurko i krzeslo dla niej i polszafe dla Emilki[emoji3]