Ja mam prenatal classic i do tego Prenatal DHA i jestem zadowolonaBrałam do tej pory femibion, ale mama w aptece zapomniała nazwy i Pani w aptece doradziła jej prenatalne Duo.
Zarzywa któraś z Was ? Są w miarę spoko ? Bo nie wiem czy nie iść jutro kupić tamtych ?
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No to suuuper [emoji4] miłych zakupówAh...zapombialam Wam napisac, ze dostalismy zwrot z pita[emoji3] Zamowilam juz regal do mlodej pokoju, a w sobote jedziemy po biurko i krzeslo dla niej i polszafe dla Emilki[emoji3]
Boziu ja tak mam co chwile już sama siebie mam czasami dość no ale.. Takie uroki ciąży chyba [emoji14]Dziewczyny,też macie czasem takie jazdy emocjonalne? Masakra,dzisiaj mi sie płakać chce przez cały dzień i nawet nie wiem o co
Onaszczesliwa2018
Yyy ja to nawet się niewypowiadam [emoji4] całkowicie normalnie [emoji4]Boziu ja tak mam co chwile już sama siebie mam czasami dość no ale.. Takie uroki ciąży chyba [emoji14]
martina86
Czuję się jak wariatka,bo nigdy wcześniej nie płakałam o byle co,a dzisiaj jakieś apogeum mam nadzieję,że jutro się wezmę w garść,bo idzie dostać na głowęBoziu ja tak mam co chwile już sama siebie mam czasami dość no ale.. Takie uroki ciąży chyba [emoji14]
G
gosc12
Gość
Zobaczymy. Jak nie to już nie będziemy sobie nerwów tracić na kłótnie z nią. Może jakoś nam się wszystko ułoży..No tym bardziej że to ciotka kurde :/ No ale tak to jest z rodziną...czasami najlepiej na zdjęciu... A dla pieniędzy to ludzie by się dali pocwiartowac kurde :/ No nic może przemysli temat i zachowa się jak czlowiek
A Ty jak się czujesz ostatnio ?
G
gosc12
Gość
Dostalibyśmy, bo to wina spółdzielni i dostalibyśmy ze spółdzielni. A że jest ubezpieczenie, to PZU ściąga od nich i daje "poszkodowanym"Gdyby bylo puste mieszkanie to by nic nie dostala, gdyby nie oplacala ubezpieczenia tez byscie nic nie dostali. Wiec to dziala w dwie strony. To sa wlasnie takie problemy wynajmowanego mieszkania niestety.
G
gosc12
Gość
Niby tak. Ale skoro nasz wkład to powinniśmy korzystać z ubezpieczenia jak zapowiedziała przy podpisaniu umowy.Ale ona płaci ubezpieczenie ... I to jej własność
Bo za darmo nikt tego nie robił..
G
gosc12
Gość
Ale nie możecie nie płacić... Bo na pewno macie zobowiazania w umowie...
Zobaczymy jak to będzie. Skoro zachowa się po chsmsku to my zachowamy się we ten sam sposób..
reklama
G
gosc12
Gość
To dziwne. Wydaje mi się , że skoro zastaliśmy ruinę i doprowadziliśmy z własnej kieszeni do porządku a ponieśliśmy szkodę to z jakiej racji pieniądze należą się jej..To juz zupelnie zagmatwana sprawa z tym ubezpieczeniem. Ale mysle, ze kasa nalezy sie albo wlascicielowi mieszkania, albo osobie, ktora ma podpisana umowe z ubezpieczalnia.
Podziel się: