reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Moze skurcz?ja mam czasem tak ze strasznie mnie po lezeniu krzyz boli,wstaje jak staruszka.A ja znowu miałam dziś w nocy sytuację że nie mogłam zejść z łóżka do łazienki tak mnie lewy pośladek bolał tak pośrodku aż nogi nie mogłam podnieść ,
Jola92
Fanka BB :)
Oj tam lakierem z brokatem się tam potraktujesz i będzie okIde idę od Was bo naprawdę muszę się łłogic
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Będę [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] dziekujeBędziemy trzymać [emoji110]
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja juz mam pipke gladka!Ide idę od Was bo naprawdę muszę się łłogic
Agatka29
Dobrze że nie masz wizyty ; DW związku z tym że jutro o 9 rano zniknie Nam woda na 48h mam pytanie. Można sie jakoś na zapas załatwić lub wykąpać?
Musisz pogromadzic trochę wody w wiaderkach chociaż do spłukania w kibelku
Agatka29
Kurcze może ,to już drugi raz ? Rano to rozchodziłam ale ciężko było ;/Moze skurcz?ja mam czasem tak ze strasznie mnie po lezeniu krzyz boli,wstaje jak staruszka.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Kochana nie boj sie...dzis bardziej fleshem wali.A mój Ł w pracy biedny. Ja sie mega boję burz, bo mi się niestety kojarzą ze zrywanym dachem i latającym drewnem.
Agatka29
Suchym szamponem do tego z tym brokatem i będzie gitOj tam lakierem z brokatem się tam potraktujesz i będzie ok
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Najlepiej irokeza! Albo afroAlbo można iść na strzyzenie do fryzjera [emoji16][emoji16][emoji16] zrobić jej boba lub pasemka
Podziel się: