reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie nie. Bo będzie cieżko z niej nabierac wody jak zostanie mało. I tez mam zamiar się w niej myć lejąc tam wrzątek i wodę z baniaków. Płytko będzie ale zawsze cos :)
No tak, z kąpielą byłby problem....
Jako sam rezerwuar to do wanny chyba kilkaset litrów wchodzi ;)
W akcie desperacji tak kiedyś zrobiłam (też planowana przerwa), wanna pełna prawie po brzegi, więc nawet zostało, w baniakach do celów spożywczych, tylko myłam się w misce [emoji33] myjka, gąbka, pół łazienki zalane i te klimaty [emoji23]

reklama
Znam ten ból...
Ostatnio mama stwierdziła, że ona by chętnie tak odpoczęła w domu, ale dość szybko jej przypomniałam, że fajnie jest MÓC poleżeć i odpocząć, a zupełnie inaczej MUSIEĆ, wtedy nagle dom staje się więzieniem....

Ale na szczęście mogę siedzieć na balkonie, chodzić na szkołę rodzenia itd.
A dzisiejszy zestaw do nadrabiania was (zostało jeszcze koło 50 stron....)
9fd47b0bcb945f77386eacf55c208ac5.jpg

Za chwilę pójdę jeszcze po kanapkę, i po power banka będę musiała, bo bateria nie da rady [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja dziś też poleżałam na balkonie, na moim leżaki rozkładanym na płasko.
Fakt mi też wszyscy mówią że chcieliby tak poleżeć, ale ja nie życzę nikomu takiego wypoczynku.

Do góry