oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Jutro trzymaj kciuki o 9.Trzymam kciuki żeby to tylko od ciśnienia [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro trzymaj kciuki o 9.Trzymam kciuki żeby to tylko od ciśnienia [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Pewnie by ci dmuchal tam ustami....hahahahah bo nosem nie dalby rady oddychac.Jutro mam wizytę a nie chce mi się isc ogarnąc moj busz baaa..nawet kapac mi się nie chce ciekawe co by powiedziel na to mój lekarz
To też bym nie ryzykowała ,ciachnelabym ja modnie trymerem lub nożyczkamiNo, dokładnie tak myślę - zwłaszcza, że wolę nie ryzykować zapalenia w ciąży... Ostatnia próba ogolenia skończyła się paroma tygodniami walki z ropnymi bolącymi grudkami, wysypką i ogólnie jazda była niezła (i pomyśleć, że ogoliłam się, żeby było miło w czasie sexu, a przez parę tygodni tak mnie wszystko bolało, że......)
Jola wspolczuje....ja nie wiem co to znaczy taki skurcz ale wyobrazam sobie.To było tak że leżałam na boku. Stwardniał mi brzuch i po 15s nadszedł skurcz brzuszny ale trwal max 10-15s i tak jakby przewędrował w krzyż. Ale mówie Ci okropne, jakby ktoś Cię tam prądem raził
Biedna. Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej
Będę [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Jutro trzymaj kciuki o 9.
Będziemy trzymać [emoji110]Jutro trzymaj kciuki o 9.
U mnie to samo, szybkie przetarcie podwozia, spódniczka, pantofelki i na fotel [emoji23]Moja gin też ma łazienke w gabinecie, więc gdy tam i idę założyć tą spódnice i kapcie to też sie podmywam od kiedy mam te wodniste upławy
Ja mialam w pierwszej bialko ponad 900 nerka na granicy pracy i cisnienie wysokie ,w 3 dni 10 kg wody. I mloda w 33tyg urodzona. A ja bralam jeszcze jakis czas po cc tabletki na cisnienie i wpierdzielila sie zakrzepica. Z chlopakami tez cisnienie mi lecialo w gore i obrzeki bialko mniejsze i udalo sie do 37 tyg.Ja miałam nadciśnienie w 1 ciąży i też te cholerne obrzęki i białko w moczu..
A mój Ł w pracy biedny. Ja sie mega boję burz, bo mi się niestety kojarzą ze zrywanym dachem i latającym drewnem.U mnie juz wali piorunami na orawo i na lewo. Tak ze jasno w pokoju mam. I leje deszcz i mega wiatr....takze szykuj sie za jakies 30 minut bedzie u ciebie