reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Heja!
Kciuki za wizyty i glukozy :)
Czekam na przesyłkę z gemini i już się nie mogę doczekac bo są tam papierki lakmusowe. I dobrze, bo wąchanie majtek przestaje byc śmieszne :D
Wrzuciłam do pralki pierwszą turę ubranek dla młodego :)
Wgl to jestem zła. Coś mają robić z siecią wodociągową i od 11.04 na 48h mam nie byc wody. ZNOWU! @JustMe55 szykuj swój kibelek dla mnie :D
Miłego dnia :)
Kurde Ty to masz przeboje:/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może to śmieszne, ale już nie mogę się doczekać

f2w39n7303c24ozn.png
Teraz tak mowisz a pozniej bedzie placz....nie to tak nawalali po zebrach ze ja dziekuje usiasc nie moglam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem dziś w szoku [emoji2][emoji2] leżę na boku i jednocześnie obrywam w ten bok na który leżę i w ten drugi [emoji39][emoji4][emoji16][emoji16] i to tak mocno, że aż dwa razy się wystraszyłam bo mi łokieć podskoczyl aż [emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Też tak często mam jak leżę na boku, jednak nasze dzieci już są duże :)

p19u3e3k6yum3jsw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mąż mnie zabije[emoji16][emoji16][emoji16]wydałam mimo rabatu 55% prawie 300 zł. Dobra jestem[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]ale zapasów mam na rok

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiesz mu ze to jak za darmo bo na rabacie i taka chwilowa zachcianka ciezarnej.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Heja!
Kciuki za wizyty i glukozy :)
Czekam na przesyłkę z gemini i już się nie mogę doczekac bo są tam papierki lakmusowe. I dobrze, bo wąchanie majtek przestaje byc śmieszne :D
Wrzuciłam do pralki pierwszą turę ubranek dla młodego :)
Wgl to jestem zła. Coś mają robić z siecią wodociągową i od 11.04 na 48h mam nie byc wody. ZNOWU! @JustMe55 szykuj swój kibelek dla mnie :D
Miłego dnia :)

Kochana, wpadaj, są 2 jakbyśmy miały zamiar sikać w trybie synchro :D :D

Mąż mnie zabije[emoji16][emoji16][emoji16]wydałam mimo rabatu 55% prawie 300 zł. Dobra jestem[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]ale zapasów mam na rok

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To chwal się co kupiłaś, wrzuć jakieś zdjęcie! :tak:

reklama
Grrrrrr zawsze mnie to w kurza, bo wiadomo że każdy ma problem z zostaniem z dzieckiem, praca itp i nikt nie che brać zwolnienia, ale jakby wszyscy rodzice brali L4 żeby wykurować swoje dziecko przez 2 dni, to potem może nie musieliby siedzieć tydzień bo się od kogoś zaraziło jakimś turbo wirusem. Już nie wspomnę o tym jakie trzeba mieć podejście żeby wysyłać na lekcje małego człowieka, który może też chciałby się położyć, najzwyczajniej źle się czuje...a mamusia zrywa rano i wypycha do szkoły. Niech jeszcze poćwiczy na WF najlepiej...
I ma basen pojedzie ... Kurde współczuję Kindze na prawdę bo z tego co opowiada to Ci ludzie tacy poprostu są:(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry