Dobra to pójdę z tobą glukozę mam już kupiona
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to git
Ja mam od razu cytrynowa w laboratorium, Ameryka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra to pójdę z tobą glukozę mam już kupiona
To będzie trudne, ale raczej nie będziesz o tym wiedzieć [emoji14]Ja mam plan żeby urodzić i się nie zesrać w trakcie
Pięknie wyglądasz Pani młoda będzie miała konkurencję [emoji123]kiecka gotowa ))
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Kiedy na l4 sie wybierasz?
Ja mam łożysko na przedniej ścianie to kopanie z filmu to było chyba drugi raz że tak było fajnie widać a pierwszy że tak długo dziś mały już dużo słabiej kopie i rzadziej.
Trzecie prenatalne mam dokładnie w skończonym 31 tygodniu
Ja bym kupiła taką jaka Tobie będzie się podobała nie musi być koniecznie biała, może być w pastelowych kolorach, długa lub do kolan. Jeśli chcesz biała to ja bym wybrała coś dopasowanego z małym trenem bo strasznie mi się podobają takie w każdym razie na pewno nie coś ala księżniczka z kołem.
Ja to nawer nie wiem jak to wszystko wygląda, weź mnie oświeć
Wrzucam ciuszki
Zobacz załącznik 844617
Mój się ze mną nie kłóci. To ja zawsze wszczynam kłótnie a on je zażegnuje. Aż mnie to wkurza jeszcze bardziej.Oj tak mimo że się kłócimy nie raz okrutnie.. To i tak się kochamy
27.06.17 Anastazja [*]
A kto się nie kłóci może lepiej od tego zacznijmy [emoji2]Oj tak mimo że się kłócimy nie raz okrutnie.. To i tak się kochamy
27.06.17 Anastazja [*]
Straszne to wszystko. Boje się też tego , że nie będę wiedziała kiedy się kończy ta pierwsza faza. I pewnie na początku już pojadę do szpitala. Jednak będę chciała być pod kontrolą od samego początku. A nawet jechać kilka dni przed terminem i po prostu czekać
No to git
Ja mam od razu cytrynowa w laboratorium, Ameryka