reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też chodzę jak kaczka i sapie przy tym haha juz mnie pytają czy to końcówka :D
Hahahahaha no masakra jakaś [emoji14] tak chodzę z nogi na nogę kwa kwa kwa [emoji14]

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Jest tego mnóstwo do wyboru. Coś znajdę na pewno. Mam nadzieję , że jeszcze będziecie zaglądać na forum i pomozecie w wyborze :)
Dokładnie jest tego pełno. Na pewno coś wpadnie ci w oko. Ja się cieszę że mam to już za sobą. Teraz mój brat rozpoczyna przygotowania do ślubu a przyszła bratowa wymyśla cuda na kiju

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

@oliwka_11 współczuję wysokiego cukru :( dobrze, że do końca już nie długo i może uda Ci się unormować dieta.

Trzymam kciuki za wizyty :) troszkę spóźnione ale szczere :)

Super, że badanie wporzadku :*

Oj. To tez nie ciekawie. A u Was duże szkody ? I wszystko pewnie z własnej kieszeni :/

W którym tygodniu będziesz podczas 3 prenatalnego ?:)

A co to za odczyn w ogóle ?

Też byłam. Bo moja malutka kopie , widać przez skórę normalnie , teraz mi nawet ręką podskoczyła tak mocno kopnęła. Ale kilka razy i koniec na jakieś czas , a u Oli tak długo kopał Skarbek ❤️❤️

@olaaa7 masz lozysko z tyłu tak ?:)
Ja mam łożysko na przedniej ścianie :) to kopanie z filmu to było chyba drugi raz że tak było fajnie widać :) a pierwszy że tak długo :) dziś mały już dużo słabiej kopie i rzadziej.
Trzecie prenatalne mam dokładnie w skończonym 31 tygodniu :)

Nie mam pojęcia :( ale pozwolę sobie zadać pytanie pod twoim postem :)
Jeśli chcielibyśmy z K wziąć ślub , raczej kościelny, to w jakiej sukience powinnam być ? Bo po kościelnym nie chcemy wesela itp tylko marzy mi się małe, skromne przyjęcie. Najlepiej na powietrzu jeśli się uda. Jak by to wyglądało gdyby po kościelnym było mniejsze przyjęcie a ja w białej sukience ?

Jak super, córeczka już tak rosnie ❤️ gratuluję :):*

Też tak uważam :)

Ja bym założyła body z długim rękawem i pospiochy. Kaftanikow będę miała kilka ale nie wiem czy ubiorę. Wydaje mi się , że dziecku wygodniej w śpiochach, w bodach i polspiochach, albo body długi rękaw i pajacyk. :)

Pod nazwą : WegeAga :D

Kochana mama :) nie słyszałam o takich cukierkach :)

Za duzo nie rozumiem :D ale super takie menu :D
Ja bym kupiła taką jaka Tobie będzie się podobała :) nie musi być koniecznie biała, może być w pastelowych kolorach, długa lub do kolan. Jeśli chcesz biała to ja bym wybrała coś dopasowanego z małym trenem bo strasznie mi się podobają takie :) w każdym razie na pewno nie coś ala księżniczka z kołem.
Jola spoko dają ci lewatywę [emoji23] mnie trzymała 6 dni Hahah

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to nawer nie wiem jak to wszystko wygląda, weź mnie oświeć :D

Wrzucam ciuszki :D
IMG_20180404_170029.jpg

Załączniki

• IMG_20180404_170029.jpg
    IMG_20180404_170029.jpg
    200,3 KB · Wyświetleń: 188
Straszne to wszystko. Boje się też tego , że nie będę wiedziała kiedy się kończy ta pierwsza faza. I pewnie na początku już pojadę do szpitala. Jednak będę chciała być pod kontrolą od samego początku. A nawet jechać kilka dni przed terminem i po prostu czekać

Uwierz mi nie będziesz chciała siedzieć w szpitalu ja siedziałam tydzień i myślałam ze depresji dostanę bo każda rodziła tylko nie ja a byłam drugi tydz po terminie
Pierwszy tydz po terminie nawet mnie nie przyjęli szyjka zamknięta skurczy brak musiałam tylko codziennie na ktg przyjeżdżać dopiero w drugim tyg mnie przyjęli teraz olewam nie jadę aż się zacznie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Straszne to wszystko. Boje się też tego , że nie będę wiedziała kiedy się kończy ta pierwsza faza. I pewnie na początku już pojadę do szpitala. Jednak będę chciała być pod kontrolą od samego początku. A nawet jechać kilka dni przed terminem i po prostu czekać
Poród to nic strasznego moim zdaniem. A będziesz chodzić do szkoły rodzenia? Nie ma opcji, żebyś nie zauważyła II fazy. To są skurcze parte, nie da się przegapić.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry