Hahahahaha no masakra jakaś [emoji14] tak chodzę z nogi na nogę kwa kwa kwa [emoji14]Ja też chodzę jak kaczka i sapie przy tym haha juz mnie pytają czy to końcówka![]()
![p19u3e3kelvalqdk.png](https://www.suwaczki.com/tickers/p19u3e3kelvalqdk.png)
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahaha no masakra jakaś [emoji14] tak chodzę z nogi na nogę kwa kwa kwa [emoji14]Ja też chodzę jak kaczka i sapie przy tym haha juz mnie pytają czy to końcówka![]()
Pięknie wyglądasz :*kiecka gotowa![]()
))
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ślicznie wyglądaszkiecka gotowa![]()
))
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Kłótnie są wszędzie. My z K też byśmy za sobą w ogień skoczyli. Nie mogłabym byc z nikim innym. I K też mi ciągle mówi, że będę jedyna do końca.Oj takmimo że się kłócimy nie raz okrutnie.. To i tak się kochamy
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Dokładnie jest tego pełno. Na pewno coś wpadnie ci w oko. Ja się cieszę że mam to już za sobą. Teraz mój brat rozpoczyna przygotowania do ślubu a przyszła bratowa wymyśla cuda na kijuJest tego mnóstwo do wyboru. Coś znajdę na pewno. Mam nadzieję , że jeszcze będziecie zaglądać na forum i pomozecie w wyborze![]()
Ja mam łożysko na przedniej ścianie@oliwka_11 współczuję wysokiego cukrudobrze, że do końca już nie długo i może uda Ci się unormować dieta.
Trzymam kciuki za wizytytroszkę spóźnione ale szczere
Super, że badanie wporzadku :*
Oj. To tez nie ciekawie. A u Was duże szkody ? I wszystko pewnie z własnej kieszeni :/
W którym tygodniu będziesz podczas 3 prenatalnego ?
A co to za odczyn w ogóle ?
Też byłam. Bo moja malutka kopie , widać przez skórę normalnie , teraz mi nawet ręką podskoczyła tak mocno kopnęła. Ale kilka razy i koniec na jakieś czas , a u Oli tak długo kopał Skarbek
@olaaa7 masz lozysko z tyłu tak ?![]()
Ja bym kupiła taką jaka Tobie będzie się podobałaNie mam pojęciaale pozwolę sobie zadać pytanie pod twoim postem
Jeśli chcielibyśmy z K wziąć ślub , raczej kościelny, to w jakiej sukience powinnam być ? Bo po kościelnym nie chcemy wesela itp tylko marzy mi się małe, skromne przyjęcie. Najlepiej na powietrzu jeśli się uda. Jak by to wyglądało gdyby po kościelnym było mniejsze przyjęcie a ja w białej sukience ?
Jak super, córeczka już tak rosniegratuluję
:*
Też tak uważam
Ja bym założyła body z długim rękawem i pospiochy. Kaftanikow będę miała kilka ale nie wiem czy ubiorę. Wydaje mi się , że dziecku wygodniej w śpiochach, w bodach i polspiochach, albo body długi rękaw i pajacyk.
Pod nazwą : WegeAga
Kochana mamanie słyszałam o takich cukierkach
Za duzo nie rozumiemale super takie menu
![]()
Ja to nawer nie wiem jak to wszystko wygląda, weź mnie oświećJola spoko dają ci lewatywę [emoji23] mnie trzymała 6 dni Hahah
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Straszne to wszystko. Boje się też tego , że nie będę wiedziała kiedy się kończy ta pierwsza faza. I pewnie na początku już pojadę do szpitala. Jednak będę chciała być pod kontrolą od samego początku. A nawet jechać kilka dni przed terminem i po prostu czekać
Suuuper[emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123]Hurrra! Nie mam cukrzycy[emoji3]
Na czczo 80, po 1g 95, po 2g 92
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Poród to nic strasznego moim zdaniem. A będziesz chodzić do szkoły rodzenia? Nie ma opcji, żebyś nie zauważyła II fazy. To są skurcze parte, nie da się przegapić.Straszne to wszystko. Boje się też tego , że nie będę wiedziała kiedy się kończy ta pierwsza faza. I pewnie na początku już pojadę do szpitala. Jednak będę chciała być pod kontrolą od samego początku. A nawet jechać kilka dni przed terminem i po prostu czekać