reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny , które zamawiały z Ikei.
Chciałam zamówić pudełka X3 i pudełko na pościel/kocyki. Wyszło ok 100zl a przesyłka :o jak to możliwe ?? Zobacz załącznik 844374

Hahahahah o kurde! Szalejesz kochana :D a serio to nie mam pojęcia jak oni to liczą... może chcą Ci przywieźć osobiście, Taxi?? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojej Aga jakiegos pecha mialas w tym roku[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No, niestety kulinarnie w tym roku ciężko, ale w sumie ten piekarnik strajkuje od dawna, ma swoje lata, to wynajmowane mieszkanie, więc przeżył wielu lokatorów itd...
wczoraj na jakiś czas w ogóle przestała grzać górna grzałka, potem znowu zaczęła, ale piekarnik trzymał np z ustawionych 180 stopni tak max 140...
Ale nowy już zamówiony - po przeprowadzce będę mogła szaleć :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

No, niestety kulinarnie w tym roku ciężko, ale w sumie ten piekarnik strajkuje od dawna, ma swoje lata, to wynajmowane mieszkanie, więc przeżył wielu lokatorów itd...
wczoraj na jakiś czas w ogóle przestała grzać górna grzałka, potem znowu zaczęła, ale piekarnik trzymał np z ustawionych 180 stopni tak max 140...
Ale nowy już zamówiony - po przeprowadzce będę mogła szaleć :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oj po przeprowadzce to dopiero poszalejesz[emoji3] Nie ma to jak piec na swoim sprzecie. Ja dopiero zaczelam uczyc sie piec jak sie przeprowadzilismy na swoje[emoji4]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Kochana właśnie doczytałam. Ech.... Ale będzie dobrze. Zobaczysz. Przesylam moc pozytywnej energii i mysli.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Darka czaruj no Ty moja czarodziejko bo tamte czasy przestały chyba działać potrzebuje nowych[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] a jak Ty się masz?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Darka czaruj no Ty moja czarodziejko bo tamte czasy przestały chyba działać potrzebuje nowych[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] a jak Ty się masz?

Ja w porównaniu do Ciebie to nie powinnam narzekać. Ale niestety moje spojenie i uszkodzony kręgosłup dają mega w kość. Ciężko nawet leżeć. Jeśli wszystko się nasili to czeka mnie szpital, sterydy i dużo szybszy poród. Paracetamol nie działa a ból momentami odbiera możliwość logicznego myślenia. Robi się stan zapalny wokół nerwów.
Czarownica już czary nowe wysyła. Będzie gut. Musi być. Rzeklam ja etatowa wiedźma Lipcowek.

Ja w porównaniu do Ciebie to nie powinnam narzekać. Ale niestety moje spojenie i uszkodzony kręgosłup dają mega w kość. Ciężko nawet leżeć. Jeśli wszystko się nasili to czeka mnie szpital, sterydy i dużo szybszy poród. Paracetamol nie działa a ból momentami odbiera możliwość logicznego myślenia. Robi się stan zapalny wokół nerwów.
Czarownica już czary nowe wysyła. Będzie gut. Musi być. Rzeklam ja etatowa wiedźma Lipcowek.

Kurde biedna :( ból jest okropny jeszcze jak nic niedziala ehh no nic musimy wierzyć w to że nasze dzieciątka będą donoszone w terminie i wszystko skończy się pozytywnie [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Kurde biedna :( ból jest okropny jeszcze jak nic niedziala ehh no nic musimy wierzyć w to że nasze dzieciątka będą donoszone w terminie i wszystko skończy się pozytywnie [emoji8] [emoji8] [emoji8]

U mnie zaczyna byc mowa o rodzeniu juz po 32 tygodniu. Kiepsko to wygląda.

Kurcze Ty tez bidulko sie nacierpisz[emoji53] Oby tylko nie bylo juz gorzej!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry