reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahahah najprędzej kupimy coś małemu :D bo normalnie jeździliśmy do outletów na caly dzień na zakupy ale teraz kurcze raczej nie damy rady... więc pewnie pojedziemy normalnie do jakiegoś centrum trochę połazić... no ale może jakieś trzewiki ogarnę :D Albo torebkę ;)

Ola, faktycznie nie wiem czy kwestia innej perspektywy zdjęcia, czy jak ale też widzę dużą różnicę w brzuszku :) Albo po prostu ten moment że rooooooośnie u każdego :D
W końcu kiedyś musi zacząć rosnąć nie ma wyjścia :D

reklama
No właśnie zastanawiałam się po jakim czasie będzie dobrze wyjść , albo np ile czasu będę mogła z malym spędzać na tarasie miałam w planach was o to zapytac[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój pierwszy syn z 26.07. wyszliśmy po tygodniu bo na patologii noworodka musiał być i od razu w pierwszy dzień jak wyszliśmy poszłam na spacer na 1,5h. Ale dla mnie po CC było to jednak za długo

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mloda do roku czasu spala do 9 -10 [emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
AA no mówiłaś mi kiedyś, że ja oszukiwałas :D
Spokojnie - pamiętaj, że ja jestem 3 tygodnie "do przodu", więc możliwe, że będziesz musiała na niektóre oznaki poczekać parę tygodni.... Ale teraz Hania szaleje ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Czekam już 5dzien.. dzisiaj znowu nic :( cisza :(

No i nadrobiłam :D
Tak mnie forum wciągło, że zapomniałam zjeść potrawki, i jem zimną (tak, jem właśnie drugie śniadanie.....)

A wczoraj zahaczyłam o Tesco, kupiłam szary ciepły dresik (to jakby na polarku), w dodatku za 25zł:
e66111d914c51e754b906a8001878ba0.jpg

I body... Chciałam 56, ale najmniejsze było 62, a wygląda na nieco większe... Ale i tak nie mogłam nie kupić....
7ec94895d4f6e3deb4e9ce6864bd3117.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Śliczne ❤️❤️❤️
Ola, taka na dłoń mniej więcej więc w sumie głowka ;)
Ja tak miałam :) widać było jak się wypycha, brzuch krzywy w jednym miejscu. Pogłaskalam i się przesuwała ❤️
Siema babki Wielkanocne :)

Wstałam, ogarniam się i w południe lecimy! Pewnie nie będę tak na bieżąco jak zawsze ;) ale pozagladam na pewno i wrzucę Wam trochę zdjec :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego wypoczynku :* uważajcie na siebie :)

Mój pierwszy syn z 26.07. wyszliśmy po tygodniu bo na patologii noworodka musiał być i od razu w pierwszy dzień jak wyszliśmy poszłam na spacer na 1,5h. Ale dla mnie po CC było to jednak za długo

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
No tak wyobrażam sobie jednak 1.5 h to już dosyć taka wyprawa[emoji4]

Witajcie :) ja juz prawie od 5 nie spie , i wlasie zjadlam drugie sniadanie i pije melise :) Dzis mam w planach zrobic kokosanki i ciasto z kasza mannanie wymagajace pieczenia :) no i moze dwie salatki dzis zrobieimielone z kapusta a na jutro zostawie jajka faszerowane :>
Też będę robiła jajka faszerowane pieczarkami :) a mam ochotę właśnie na babkę czy coś z kokosem. A kokosanki jak się robi ? :)
Ło ! 5 razy sprawdzałam czy to ty wrzuciłas :D poszliście do przodu i to nie źle :) super !:*

@olaaa7 no idac mega roznice!! z boku jeszcze malutki slodki ale z przodu juz taka kulka

Też będę robiła jajka faszerowane pieczarkami :) a mam ochotę właśnie na babkę czy coś z kokosem. A kokosanki jak się robi ? :)

Ło ! 5 razy sprawdzałam czy to ty wrzuciłas :D poszliście do przodu i to nie źle :) super !:*
Mnie się wydaje, że to kwestia zdjęcia :) Jednak jak patrzę na niego z boku to jest tylko trochę większy niż 2 tygodnie temu :)

AA no mówiłaś mi kiedyś, że ja oszukiwałas :D

Czekam już 5dzien.. dzisiaj znowu nic :( cisza :(

Śliczne [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ja tak miałam :) widać było jak się wypycha, brzuch krzywy w jednym miejscu. Pogłaskalam i się przesuwała [emoji173]️

Miłego wypoczynku :* uważajcie na siebie :)
Bo pewnie leży pleckami do Ciebie i nie czujesz a Ona tam szaleje [emoji8] ja mimo że mam już mocne kopniaczki to czasami jak leżę na plecach to nie czuje że się rusza tylko jak dotykam brzuch to czuje więc może spróbuj też tak [emoji5] bo na bank się rusza tylko Ty nie czujesz niemartw się

reklama
Do góry