reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Bo pewnie leży pleckami do Ciebie i nie czujesz a Ona tam szaleje [emoji8] ja mimo że mam już mocne kopniaczki to czasami jak leżę na plecach to nie czuje że się rusza tylko jak dotykam brzuch to czuje więc może spróbuj też tak [emoji5] bo na bank się rusza tylko Ty nie czujesz niemartw się

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak myślę, mój dopiero wczoraj wieczorem chyba zaczął zmieniać pozycję bo przez ostatnie dni też czułam tylko delikatne kopniaczki a wczoraj dwa razy aż było widać dobrze na brzuchu jak kopał, jednak dzisiaj jeszcze cisza. Nie ma się co przejmować, dzieciaczki się wiercą teraz w brzuszku i pewnie jak mniej czuć to akurat są odwrócone plecami do brzucha.

Ale było tak pięknie ciepło. Młody spal. Ale jednak brzuch potem tak nawalał że myślałam że mi się coś rozlazi

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
No wierzę jednak to rana . To tak jak moja tesciowka wspomina jak wróciła z 3 dzieckiem do domu i tak się dobrze czuła po porodzie ze zaczęła sprzątać gotować itd a na wieczór 40stopni goraczki lalo się z niej i co tylko [emoji33] zawsze mnie uczula na to że nawet jak będę się super czuć to nam odpoczywać bo organizm potrzebuje czasu żeby dojść do siebie

Też tak myślę, mój dopiero wczoraj wieczorem chyba zaczął zmieniać pozycję bo przez ostatnie dni też czułam tylko delikatne kopniaczki a wczoraj dwa razy aż było widać dobrze na brzuchu jak kopał, jednak dzisiaj jeszcze cisza. Nie ma się co przejmować, dzieciaczki się wiercą teraz w brzuszku i pewnie jak mniej czuć to akurat są odwrócone plecami do brzucha.
Dokładnie [emoji4]

AA no mówiłaś mi kiedyś, że ja oszukiwałas :D

Czekam już 5dzien.. dzisiaj znowu nic :( cisza :(

Śliczne [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ja tak miałam :) widać było jak się wypycha, brzuch krzywy w jednym miejscu. Pogłaskalam i się przesuwała [emoji173]️

Miłego wypoczynku :* uważajcie na siebie :)
A na co czekasz już 5 dzień?

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzisiejsze zakupy
2003718-1-08.jpg

1058358-0-08.jpg

2003655-1-08.jpg

2007073-1-08.jpg

1057151-0-08.jpg

1058553-0-08.jpg
Jakie super :) a kubusie mega :D
Mnie się wydaje, że to kwestia zdjęcia :) Jednak jak patrzę na niego z boku to jest tylko trochę większy niż 2 tygodnie temu :)
Bo ty widzisz codziennie to nie widzisz różnicy tak jak my :) śliczny już :) rosniecie zdrowo :*
Bo pewnie leży pleckami do Ciebie i nie czujesz a Ona tam szaleje [emoji8] ja mimo że mam już mocne kopniaczki to czasami jak leżę na plecach to nie czuje że się rusza tylko jak dotykam brzuch to czuje więc może spróbuj też tak [emoji5] bo na bank się rusza tylko Ty nie czujesz niemartw się

Dziękuje :*
Coś tam czuje teraz jak leże na boku, ale to takie ruchy jak by była gdzieś daleko z tyłu w brzuchu. Takie bardzo przytłumione kopniaczki . Ważne, że cokolwiek czuje bo bym zwariowała. Nie mam pomysłu jak ja odwrocic :D

Do góry