reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Coś czuję, że ten dzień będzie długi, najgorsze jak pomyślę ile w domu roboty, sprzątania, pieczenia itp a ja tu siedzę i czas marnuję bo praktycznie roboty nie ma.

Mój mąż jest wysoki, ale stosunkowo do tułowia też ma krótkie nogi. I mój syn ma identyczna figurę. Też mu w ciąży wychodziła krótsza kość udowa, a teraz praktycznie od małego nosi często spodnie rozmiar mniejsze niż bluzki.

w57v9n73fe3ysoga.png
Mój tez niby wzrostem rowny ze mną a w życiu byście nie powiedziały.

@justme wypocznij i ja czekam na zdj zakupow [emoji23]

Ola ja tez siedzę w pracy nijak to w budowlane w wielki pt nic tu się nie będzie działo a musze jeszcze zakupy zrobić naszczescie kończymy dziś o 15:00 ale czuje dziś lenia totalnego

Idę sobie kawę zeobic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@justme wypocznij i ja czekam na zdj zakupow [emoji23]

Ola ja tez siedzę w pracy nijak to w budowlane w wielki pt nic tu się nie będzie działo a musze jeszcze zakupy zrobić naszczescie kończymy dziś o 15:00 ale czuje dziś lenia totalnego

Idę sobie kawę zeobic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam dzień lenia, chociaż w domu coś bym chętnie porobiła. Też mnie czekają jeszcze po pracy zakupy. Ja też do 15, więc łączę się w bólu :p

CA jest promocja -20 %
Ja dopiero wczoraj miałam wypłatę, której już nie ma :o:oops: Tragedia jakaś. Rata, wymiana olejów i filtrów w aucie, przy okazji naprawa, odłożone na wizytę u gina i po kasie. A do sierpnia musimy nazbierać jeszcze 7 tys na ocieplenie, czasem to mam dosyć jak o tym pomyślę.

Idę stąd, bo rano muszę wstać. Smigamy na usg wątroby Ł, potem ponowne badania krwi, a potem odebrac wyniki tomagrafii(trzymajcie kciuki) a potem wyjeżdżamy :) Wracamy w niedzielę rano, bo Ł ma dyżur :(
Wesołych świąt!
Niech Nam wszystkim idzie w dzieci, a nie w boczki! :)
Trzymam kciuki, na pewno będzie oki. [emoji4] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i nadrobiłam :D
Tak mnie forum wciągło, że zapomniałam zjeść potrawki, i jem zimną (tak, jem właśnie drugie śniadanie.....)

A wczoraj zahaczyłam o Tesco, kupiłam szary ciepły dresik (to jakby na polarku), w dodatku za 25zł:
e66111d914c51e754b906a8001878ba0.jpg

I body... Chciałam 56, ale najmniejsze było 62, a wygląda na nieco większe... Ale i tak nie mogłam nie kupić....
7ec94895d4f6e3deb4e9ce6864bd3117.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
śliczne :) tez jem juz drugie sniadanie ;D

Do góry