reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Wysokich lotów Baw się dobrze i nie wsiadaj na skuterSiema babki Wielkanocne
Wstałam, ogarniam się i w południe lecimy! Pewnie nie będę tak na bieżąco jak zawsze ale pozagladam na pewno i wrzucę Wam trochę zdjec
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Mój tez niby wzrostem rowny ze mną a w życiu byście nie powiedziały.Mój mąż jest wysoki, ale stosunkowo do tułowia też ma krótkie nogi. I mój syn ma identyczna figurę. Też mu w ciąży wychodziła krótsza kość udowa, a teraz praktycznie od małego nosi często spodnie rozmiar mniejsze niż bluzki.
kinga30
Udanej podróżySiema babki Wielkanocne
Wstałam, ogarniam się i w południe lecimy! Pewnie nie będę tak na bieżąco jak zawsze ale pozagladam na pewno i wrzucę Wam trochę zdjec
Karla88
@justme wypocznij i ja czekam na zdj zakupow [emoji23]
Ola ja tez siedzę w pracy nijak to w budowlane w wielki pt nic tu się nie będzie działo a musze jeszcze zakupy zrobić naszczescie kończymy dziś o 15:00 ale czuje dziś lenia totalnego
Idę sobie kawę zeobic
Ola ja tez siedzę w pracy nijak to w budowlane w wielki pt nic tu się nie będzie działo a musze jeszcze zakupy zrobić naszczescie kończymy dziś o 15:00 ale czuje dziś lenia totalnego
Idę sobie kawę zeobic
olaaa7
Też mam dzień lenia, chociaż w domu coś bym chętnie porobiła. Też mnie czekają jeszcze po pracy zakupy. Ja też do 15, więc łączę się w bólu@justme wypocznij i ja czekam na zdj zakupow [emoji23]
Idę sobie kawę zeobic
olaaa7
Ja dopiero wczoraj miałam wypłatę, której już nie ma Tragedia jakaś. Rata, wymiana olejów i filtrów w aucie, przy okazji naprawa, odłożone na wizytę u gina i po kasie. A do sierpnia musimy nazbierać jeszcze 7 tys na ocieplenie, czasem to mam dosyć jak o tym pomyślę.CA jest promocja -20 %
Onaszczesliwa2018
Trzymam kciuki, na pewno będzie oki. [emoji4] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Idę stąd, bo rano muszę wstać. Smigamy na usg wątroby Ł, potem ponowne badania krwi, a potem odebrac wyniki tomagrafii(trzymajcie kciuki) a potem wyjeżdżamy Wracamy w niedzielę rano, bo Ł ma dyżur
Wesołych świąt!
Niech Nam wszystkim idzie w dzieci, a nie w boczki!
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Moni17.06
śliczne tez jem juz drugie sniadanie ;DNo i nadrobiłam
Tak mnie forum wciągło, że zapomniałam zjeść potrawki, i jem zimną (tak, jem właśnie drugie śniadanie.....)
A wczoraj zahaczyłam o Tesco, kupiłam szary ciepły dresik (to jakby na polarku), w dodatku za 25zł:
I body... Chciałam 56, ale najmniejsze było 62, a wygląda na nieco większe... Ale i tak nie mogłam nie kupić....
Podziel się: