Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Haha jak przy świętach przystało [emoji23] [emoji2]No i @Karla88 nam zaraz popłynie [emoji28]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha jak przy świętach przystało [emoji23] [emoji2]No i @Karla88 nam zaraz popłynie [emoji28]
Haha sama się obróci jak będzie jej niewygodnie[emoji23] [emoji3]Jakie super a kubusie mega
Bo ty widzisz codziennie to nie widzisz różnicy tak jak my śliczny już rosniecie zdrowo :*
Dziękuje :*
Coś tam czuje teraz jak leże na boku, ale to takie ruchy jak by była gdzieś daleko z tyłu w brzuchu. Takie bardzo przytłumione kopniaczki . Ważne, że cokolwiek czuje bo bym zwariowała. Nie mam pomysłu jak ja odwrocic
Ja to czasem jak przez dzień-dwa czuję bardzo słabo i rzadko to jestem okropna matka i lekko naciskam na brzuch i mały od razy zaczyna kopać jakby chciał mi powiedzieć "Weź ty matka się odczep"Jakie super a kubusie mega
Bo ty widzisz codziennie to nie widzisz różnicy tak jak my śliczny już rosniecie zdrowo :*
Dziękuje :*
Coś tam czuje teraz jak leże na boku, ale to takie ruchy jak by była gdzieś daleko z tyłu w brzuchu. Takie bardzo przytłumione kopniaczki . Ważne, że cokolwiek czuje bo bym zwariowała. Nie mam pomysłu jak ja odwrocic
Na ruchy mojej królewny. Od niedzieli jest strasznie spokojna, rzadko ja czuję a jak poczuje to bardzo bardzo słabo.A na co czekasz już 5 dzień?
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie nie naciskam. Raz kiedyś , ale mi jej szkoda było. I nie chce tak robić wolę słabiej czuć niż ja męczyć uciskami zjem później coś dobrego, K przyjeżdża o 13/14 mamy wyjść npozalatwiac parę rzeczy, może od tego mojego leżenia, od tygodnia ona też taka zaspana. Jak się ruszę, na świeże powietrze to zobaczymyJa to czasem jak przez dzień-dwa czuję bardzo słabo i rzadko to jestem okropna matka i lekko naciskam na brzuch i mały od razy zaczyna kopać jakby chciał mi powiedzieć "Weź ty matka się odczep"
Ale Ci brzuszek urósł
Wiadomo, że nie naciskam na nią mocnoJa właśnie nie naciskam. Raz kiedyś , ale mi jej szkoda było. I nie chce tak robić wolę słabiej czuć niż ja męczyć uciskami zjem później coś dobrego, K przyjeżdża o 13/14 mamy wyjść npozalatwiac parę rzeczy, może od tego mojego leżenia, od tygodnia ona też taka zaspana. Jak się ruszę, na świeże powietrze to zobaczymy
Dzięki
Karla, nie ma kodu do jutra jest promocja
No śnieg w Rzymie w kwietniu to by już było coś!Wow! To na pewno duży projekt! Super
Lecimy do Rzymu na tydzień dopuszczam do wiadomości deszcz, śniegu nie [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom