reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Coś czuję, że ten dzień będzie długi, najgorsze jak pomyślę ile w domu roboty, sprzątania, pieczenia itp a ja tu siedzę i czas marnuję bo praktycznie roboty nie ma.

Mój mąż jest wysoki, ale stosunkowo do tułowia też ma krótkie nogi. I mój syn ma identyczna figurę. Też mu w ciąży wychodziła krótsza kość udowa, a teraz praktycznie od małego nosi często spodnie rozmiar mniejsze niż bluzki.

w57v9n73fe3ysoga.png
Mój tez niby wzrostem rowny ze mną a w życiu byście nie powiedziały.

@justme wypocznij i ja czekam na zdj zakupow [emoji23]

Ola ja tez siedzę w pracy nijak to w budowlane w wielki pt nic tu się nie będzie działo a musze jeszcze zakupy zrobić naszczescie kończymy dziś o 15:00 ale czuje dziś lenia totalnego

Idę sobie kawę zeobic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@justme wypocznij i ja czekam na zdj zakupow [emoji23]

Ola ja tez siedzę w pracy nijak to w budowlane w wielki pt nic tu się nie będzie działo a musze jeszcze zakupy zrobić naszczescie kończymy dziś o 15:00 ale czuje dziś lenia totalnego

Idę sobie kawę zeobic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam dzień lenia, chociaż w domu coś bym chętnie porobiła. Też mnie czekają jeszcze po pracy zakupy. Ja też do 15, więc łączę się w bólu :p

CA jest promocja -20 %
Ja dopiero wczoraj miałam wypłatę, której już nie ma :o:oops: Tragedia jakaś. Rata, wymiana olejów i filtrów w aucie, przy okazji naprawa, odłożone na wizytę u gina i po kasie. A do sierpnia musimy nazbierać jeszcze 7 tys na ocieplenie, czasem to mam dosyć jak o tym pomyślę.

Idę stąd, bo rano muszę wstać. Smigamy na usg wątroby Ł, potem ponowne badania krwi, a potem odebrac wyniki tomagrafii(trzymajcie kciuki) a potem wyjeżdżamy :) Wracamy w niedzielę rano, bo Ł ma dyżur :(
Wesołych świąt!
Niech Nam wszystkim idzie w dzieci, a nie w boczki! :)
Trzymam kciuki, na pewno będzie oki. [emoji4] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i nadrobiłam :D
Tak mnie forum wciągło, że zapomniałam zjeść potrawki, i jem zimną (tak, jem właśnie drugie śniadanie.....)

A wczoraj zahaczyłam o Tesco, kupiłam szary ciepły dresik (to jakby na polarku), w dodatku za 25zł:
e66111d914c51e754b906a8001878ba0.jpg

I body... Chciałam 56, ale najmniejsze było 62, a wygląda na nieco większe... Ale i tak nie mogłam nie kupić....
7ec94895d4f6e3deb4e9ce6864bd3117.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
śliczne :) tez jem juz drugie sniadanie ;D

Do góry