reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

No i nadrobiłam :D
Tak mnie forum wciągło, że zapomniałam zjeść potrawki, i jem zimną (tak, jem właśnie drugie śniadanie.....)

A wczoraj zahaczyłam o Tesco, kupiłam szary ciepły dresik (to jakby na polarku), w dodatku za 25zł:
e66111d914c51e754b906a8001878ba0.jpg

I body... Chciałam 56, ale najmniejsze było 62, a wygląda na nieco większe... Ale i tak nie mogłam nie kupić....
7ec94895d4f6e3deb4e9ce6864bd3117.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale śliczne

reklama
No i nadrobiłam :D
Tak mnie forum wciągło, że zapomniałam zjeść potrawki, i jem zimną (tak, jem właśnie drugie śniadanie.....)

A wczoraj zahaczyłam o Tesco, kupiłam szary ciepły dresik (to jakby na polarku), w dodatku za 25zł:
e66111d914c51e754b906a8001878ba0.jpg

I body... Chciałam 56, ale najmniejsze było 62, a wygląda na nieco większe... Ale i tak nie mogłam nie kupić....
7ec94895d4f6e3deb4e9ce6864bd3117.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Śliczne :) Za 25 zł to aż żal nie kupić :)

Witam się weekendowo :) Planowałam robić tylko sernik, ale jak zobaczyłam te Wasze piękne wypieki i babki to mi się zachciało i doszły mi 3 babki do roboty :p Piaskowa, czekoladowa i marchewkowa :D

hejo :) mąż pojechał do pracy, ja będę powoli coś działać. Ale chyba muszę zwolnić bo wieczorami mam twardy brzuch :( a ta wypychająca kulka to może Maluch jest? Bo jak pogłaszczę to znika.
Dziś 4 miesiące do terminu, a w poniedziałek zaczynam 6sty miesiąc. Lekki stres już mnie łapie
Skoro znika jak pogłaszczesz to pewnie maluch :)

@kinga30 dziękuję Ci za wsparcie jesteś wielka u mnie mama rodziła dzieci 2600 -2800 moze to rzeczywiście geny musze się wziać w garść i juz :*
To ja Ci powiem, że ja moja siostra obie miałyśmy po 3kg, ale ja miałam dużą głowę, więc jak mnie mama w wózku przykryła to każdy zaglądał i mówił "ale duża". A moja siostra o tej samej wadze miała malusieńki łepek i jak była przykryta wszyscy mówili, że malutka. 2 dzieci, tych samych rodziców, ta sama waga, a takie różne główki.

w57v9n73fe3ysoga.png

Nie na za co też jestem panikarą. Ale z poprzednich ciaz wiem, że dzieciaki różnie rosną bo u mnie też tak było raz główka do przodu za chwilę do tyłu z tydzień albo 2. Teraz póki mowi, że wszystko dobrze i w granicach bledu pomiaru to po prostu nie wnikam[emoji5] a jeszcze jak Twoja mama małe dzieci rodzila, to Ty tez mozesz nie mieć za duże[emoji5] jak ostatnio przychodzę z usg i mowie do mamy kość udową cały czas tydzień do tyłu będzie następne podobne do męża bo on ma krótkie nogi[emoji5]
Mój mąż jest wysoki, ale stosunkowo do tułowia też ma krótkie nogi. I mój syn ma identyczna figurę. Też mu w ciąży wychodziła krótsza kość udowa, a teraz praktycznie od małego nosi często spodnie rozmiar mniejsze niż bluzki.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
To ja Ci powiem, że ja moja siostra obie miałyśmy po 3kg, ale ja miałam dużą głowę, więc jak mnie mama w wózki przykryła to każdy zaglądał i mówił "ale duża". A moja siostra o tej samej wadze miała malusieńki łepek i jak była przykryta wszyscy mówili, że malutka. 2 dzieci, tych samych rodziców, ta sama waga, a takie różne główki.

w57v9n73fe3ysoga.png
My miałyśmy rozna wagę ale moja siostra np do 12 lat była szczupła, a ja jak byłam mala to jak zawodniczka sumo jak mam zdjecie jak miałam 3 miesiące to gruba i łysa☺️ siostra czarne włosy brazowe oczy a ja jako dziecko blondynka z niebieskimi oczami. Za to ona w okresie dojrzewania przytyła i to dosyć sporo a ja się wyciąglam i miałam niedowagę bardzo długo

Do góry