reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ubranka będę na 100% stawiała w pionie ;) może później zrobię jakiś test w domu, to będę fotki wrzucać [emoji6]

Ja nie brałam anty, tzn brałam przez kilkanaście lat, ale potem je odstawiałam, i lekarz zalecił poczekać cykl ze staraniami, bo po kilkunastu latach (od 17r.ż) mogę mieć rozchwiane hormony itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Próbowałam postawić w mojej komodzie na pionowo ale jakoś mi się to nie chce trzymać, może komoda ma za głębokie i za duże szuflady, nie wiem.
Ja brałam 12 lat i odstawiłam w kwietniu i znowu zaczęłam brać w czerwcu i znowu odstawiłam we wrześniu i od razu zaczęliśmy się starać :)

Wiecie gdzie mogłabym kupić, lub przynajmniej jak wpisać żeby wyszukać , pokrowce, folie co kolwiek żebym mogła w coś schować kurtki/polarki/sukienki dla dziecka ? Bo będą to nowe rzeczy i trochę mi szkoda , żeby tak wisiały w szafie i się kurzyły. A nie mam pojęcia w co bym mogła owinąć.
Worek próżniowy ;)
A i AK nie, to stretch

0d1yrjjgtd95fou3.png

My w Poniedziałek Wielkanocny kończymy 26 tydzień :)
A my w święconkę dopiero zaczynamy 24 :p
Za długo zajęło mi nadrabianie, i już za późno na takie rady [emoji15]
Mnie pomogło leżenie zwinięta na boku, bez ruchu itd, i wmawianie sobie, że jak zwymiotuję, to będę pić jeszcze raz......

0d1yrjjgtd95fou3.png
Na korytarzu przy tych babkach bym się nie położyła.. lekarze , pielęgniarki. Otworzyłam sobie tylko okno i starałam nie myśleć..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja kupiłam spodnie z hm i jestem mega zadowolona [emoji4] o te mam
Link do: MAMA Skinny Ankle Jeans - Jasnoniebieski denim - ONA | H&M PL
a resztę ubrań się mieszczę jeszcze [emoji14]

syf w domu w takcie remontu ale stroik zrobiony [emoji1]

Ważne ze akcent świąteczny jest [emoji23]
Fajne te gacie ja mam z Hm rurki szare ale ten pas mnie wkurza bo ja mam 160 cm i musze mieć dłuższa bluzke żeby zakryć brzuch a to zaburza moje proporcje i wygladam jak pasztetowa ...
Mała gruba

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepszy patent chyba, w ikei są takie pokrowce, mega tanie, więc możesz kupić @klaudiaa975 razem z segregatorami do szuflad.

Ja wciąż mam 2 pary 38 z Zary, gumowane, zapinają się :D Ale może takie boyfriendy sobie też pomierzę.. a nie poszerzają zadka?
No właśnie tam w Ikei są duże te pokrowce , dla dorosłego na garnitur np. a myślałam o czym takim : Link do: Ochronne pokrowce na ubrania przeciw molom - 14 sztuk w komplecie, WENKO

Aa to moje ostatnie łowy :)
3cb26872439fdc7afaa0f3a2b8aebc5d.jpg
e56d8243d1d4791073014b1a263e5505.jpg
81ef326f5e94359c08bada45f51c9665.jpg
259a5d08cb4ef0e1d79fafc29db76b7e.jpg
4c2bd6f7a5b5bf2cec8f7d39e6fedbce.jpg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O jaaaa. Śliczności ❤️❤️❤️

reklama
Do góry