reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ubranka będę na 100% stawiała w pionie ;) może później zrobię jakiś test w domu, to będę fotki wrzucać [emoji6]

Ja nie brałam anty, tzn brałam przez kilkanaście lat, ale potem je odstawiałam, i lekarz zalecił poczekać cykl ze staraniami, bo po kilkunastu latach (od 17r.ż) mogę mieć rozchwiane hormony itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Próbowałam postawić w mojej komodzie na pionowo ale jakoś mi się to nie chce trzymać, może komoda ma za głębokie i za duże szuflady, nie wiem.
Ja brałam 12 lat i odstawiłam w kwietniu i znowu zaczęłam brać w czerwcu i znowu odstawiłam we wrześniu i od razu zaczęliśmy się starać :)

Wiecie gdzie mogłabym kupić, lub przynajmniej jak wpisać żeby wyszukać , pokrowce, folie co kolwiek żebym mogła w coś schować kurtki/polarki/sukienki dla dziecka ? Bo będą to nowe rzeczy i trochę mi szkoda , żeby tak wisiały w szafie i się kurzyły. A nie mam pojęcia w co bym mogła owinąć.
Worek próżniowy ;)
A i AK nie, to stretch

0d1yrjjgtd95fou3.png

My w Poniedziałek Wielkanocny kończymy 26 tydzień :)
A my w święconkę dopiero zaczynamy 24 :p
Za długo zajęło mi nadrabianie, i już za późno na takie rady [emoji15]
Mnie pomogło leżenie zwinięta na boku, bez ruchu itd, i wmawianie sobie, że jak zwymiotuję, to będę pić jeszcze raz......

0d1yrjjgtd95fou3.png
Na korytarzu przy tych babkach bym się nie położyła.. lekarze , pielęgniarki. Otworzyłam sobie tylko okno i starałam nie myśleć..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja kupiłam spodnie z hm i jestem mega zadowolona [emoji4] o te mam
Link do: MAMA Skinny Ankle Jeans - Jasnoniebieski denim - ONA | H&M PL
a resztę ubrań się mieszczę jeszcze [emoji14]

syf w domu w takcie remontu ale stroik zrobiony [emoji1]

Ważne ze akcent świąteczny jest [emoji23]
Fajne te gacie ja mam z Hm rurki szare ale ten pas mnie wkurza bo ja mam 160 cm i musze mieć dłuższa bluzke żeby zakryć brzuch a to zaburza moje proporcje i wygladam jak pasztetowa ...
Mała gruba

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepszy patent chyba, w ikei są takie pokrowce, mega tanie, więc możesz kupić @klaudiaa975 razem z segregatorami do szuflad.

Ja wciąż mam 2 pary 38 z Zary, gumowane, zapinają się :D Ale może takie boyfriendy sobie też pomierzę.. a nie poszerzają zadka?
No właśnie tam w Ikei są duże te pokrowce , dla dorosłego na garnitur np. a myślałam o czym takim : Link do: Ochronne pokrowce na ubrania przeciw molom - 14 sztuk w komplecie, WENKO

Aa to moje ostatnie łowy :)
3cb26872439fdc7afaa0f3a2b8aebc5d.jpg
e56d8243d1d4791073014b1a263e5505.jpg
81ef326f5e94359c08bada45f51c9665.jpg
259a5d08cb4ef0e1d79fafc29db76b7e.jpg
4c2bd6f7a5b5bf2cec8f7d39e6fedbce.jpg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O jaaaa. Śliczności ❤️❤️❤️

reklama
Do góry